Här hittar du alla mamas bloggare!

Mammapepp, röda mattan-glam, inredningsdrömmar och mode för mamma och mini – varvat med hög igenkänning och härlig humor. På mama får du en inblick i småbarnslivet hos några av Sveriges mest omtyckta bloggare och momfluencers.

Det är vi som bloggar på mama:

Aysha Jones.

Jag är en ensamstående mamma till två pojkar och en flicka. Pojkarna och jag har olika funktionsvarianter som gör vardagen till en cirkus ibland. Vi älskar matlagning, afrobeatyoga, pyssel och hyss men roligast av allt är alla resor vi gör ihop mentalt och fysiskt! Med en fashionista till mamma så är kläder, mode och skönhet alltid på tapeten och vi gör ofta egendesignade plagg som blir inspirationen till mitt klädmärke Kombeh. Jag är aktivist med många järn i elden och grundare av en av Sveriges största människorättsorganisationer. Jag föreläser gärna om mångfald, representation och antirasism.
Besök Aysha Jones blogg.

Lisa ”Knivlisa” Eriksson.

Lisa Eriksson är mamma till barnen Sixten och Harry. Lisa har tidigare varit journalist på Frida och Expressen. I bloggen Knivlisa skriver hon om livet som tvåbarnsmamma med mycket charm, humor och högt i tak om föräldraskapet. Ofta skriver hon om roliga konversationer hon haft med folk, vad hennes man säger i sömnen eller återger roliga ordvitsar. Vi får även se henne i mamma-action när hon aktiverar barnen på alla möjliga galna sätt.
Besök Knivlisas blogg. 

Malin Karim.

Malin Karim är journalist, författare, poddare och trebarnsmamma med stort samhällsengagemang men även ett intresse för livets ytligheter som inredning, mode och beauty. Här samsas familjeliv, feminism, tankar om livet, kvinnofrågor, hälsa och inredning, högt och lågt, men alltid med ett lite ironiskt perspektiv. Gift med en skådespelare som nästan aldrig är hemma så lifehacks mottages gärna. Jag brinner för att utrota mom shaming och att se livet som det är, utan motljus, filter och tillrättalagda bilder.
Besök Malin Karims blogg.

Emma Mattson inspirerar både inom mode och hälsosam livsstil. Med en stor passion för att resa, familjen och äventyr delar hon med sig av sina erfarenheter, upplevelser och träning i bloggen där yoga är en stor del av hennes liv. Utöver det har Emma en säker, personlig och tidlös stil som hon gärna visar upp framför kameran på Stockholms gator till vardags och under modeveckorna.
Besök Emma Mattsons blogg.

Angelica Svanström.

Angelica Svanström är frilansande fotograf med mycket fokus på sina sociala medier. Hon är mamma till en dotter, sambo & bor ute på landet fem mil söder om Stockholm. Som person är hon öppen & frispråkig med hjärtat på rätt plats. Angelica är väldigt driven, älskar att skapa, umgås med familj & vänner, resa, sjunga, lyssna på hög musik & äta god mat.
Besök Angelica Svanströms blogg. 

Julia Wiberg.

Julia Wiberg är barnprogramledare, barnboksförfattare och tvåbarnsmamma som växlar lägenhet i Stockholm med hus på landet. Älskar att renovera på stugan och att dreja kaffekoppar (”men cirka 97 procent av allt blir kaos men va fasiken”). Jag visar gärna upp dråpligheter och kaos som barn + hund + livet kan skapa för jag vägrar måla upp en perfekt låtsasvärld. Läsarna får följa graviditet, småbarnsliv, lantliv, stadsliv, enkla recept och kaosig renovering av stuga som aldrig blir helt klar.
Besök Julia Wibergs blogg. 

Funkismorsorna: Petra, Anna och Lisa.

Petra, Anna och Lisa är tre mammor mitt i livet som alla har barn med funktionsvariationer. Ingen dag är den andra lik och våra barn tar oss med på minst sagt spännande, jobbiga, känslomässiga och väldigt roliga resor. Där utgår vi ifrån. Inte från forskning, inte från professorer eller psykologer utan från vår vardag. Det är dels barnens liv och deras utveckling och vardagliga glädjeämnen och problem men också hur vi som föräldrar hanterar den oväntade riktning livet tog, hur vi slåss mot myndigheter och kommuner, hur vi ibland inte vet hur vi ska orka oss igenom dagen och hur vi dagligen kämpar mot oro kring deras tillvaro och framtid. Men också hur vi skrattar åt alla roliga saker våra barn gör och säger och vi gläds alldeles galet mycket åt framstegen som kommer med jämna mellanrum. Ibland struntar vi i allt och tar ett stort glas vin och skrattar åt hela denna galna, jobbiga men på det stora hela, härliga röra!
Besök Funkismorsornas blogg. 

Paula ”Fenjima” Manrique.

Mitt namn är Paula ”Fenjima” Manrique och är en fullblodig nörd med passion för tv-spel, teknik, film och serier. I min blogg kan du läsa om min vardag med familjen, kortare recensioner, tester av teknikprodukter, film och speltips samt längre inlägg om spelrelaterade ämnen med inriktning på barn. Förutom bloggen hittar du mig på Instagram och som spelexpert på TV4 Nyhetsmorgon.
Besök Fenjimas blogg. 

Joanna Fingal.

Joanna Fingal är sambo med Daniel och mamma till Cleo. Skriver och bloggar om livsstil, om livet och vardagen med ett extra stort intresse för inredning och mode. Köper för mycket kläder och fixar ständigt om hemma. Även mat och dryck ligger varmt om hjärtat.
Besök Joanna Fingals blogg. 

Tilda Bjärsmyr.

Mathilda Bjärsmyr heter jag. Gift med mannen i mitt liv. 3 barn och hund. Bor i Göteborgs skärgård. Skriver om allt mellan himmel och jord. Ärligt och härligt. Blir mycket hem och inredning, mode och livsstil, barn och outfits!
Besök Tilda Bjärsmyrs blogg. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!