Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Här hittar du alla mamas bloggare!

Mammapepp, röda mattan-glam, inredningsdrömmar och mode för mamma och mini – varvat med hög igenkänning och härlig humor. På mama får du en inblick i småbarnslivet hos några av Sveriges mest omtyckta bloggare och momfluencers. 

Det är vi som bloggar på mama:

Lisa ”Knivlisa” Eriksson.

Lisa Eriksson är mamma till barnen Sixten och Harry. Lisa har tidigare varit journalist på Frida och Expressen. I bloggen Knivlisa skriver hon om livet som tvåbarnsmamma med mycket charm, humor och högt i tak om föräldraskapet. Ofta skriver hon om roliga konversationer hon haft med folk eller återger roliga ordvitsar. Vi får även se henne i mamma-action när hon aktiverar barnen på alla möjliga galna sätt.
Besök Knivlisas blogg. 

Louise Johannesson.

Louise Johannesson är en multitaskande egenföretagare, mamma till nyinskolad 1 åring, sambo och grundare av nätverket Friendcation. Här får ni följa med på resor, äventyr, familjebestyr, fluffiga outfits, inredning, kvinnor i grupp, matlagning och en del av det som skaver och irriterar. Här är det relativt högt i tak så gör plats för en liten dos ironi!
Besök Louise Johannessons blogg! 

Negar Mottaghi.

Mitt namn är Negar Mottaghi och hos mig får du följa med och se hur livet kan se ut när man är mamma till två barn, varav ett med stora svårigheter till följd av sina diagnoser. Jag är en så kallad funkismamma och skriver naket och ärligt om mina känslor och tankar kring föräldraskap, sorg och samhällsbrister. Jag är även utbildad socionom, vilket ger mig ännu ett perspektiv på hur samhället sviker. Jag lyfter samhällsproblem och synar att välfärden inte är vad den utger sig för att vara. Jag belyser problematiken som finns i samhället och i allmänhetens dåliga människosyn. Jag hoppas att du hos mig får ett nytt perspektiv och lite självreflektion.
Besök Negar Mottaghis blogg.

Ellen Fredell.

Mitt namn är Ellen Fredell, är 25 år och lever ihop med min underbara man Jesper, vår dotter Melissa och vår lilla pudel. Här i bloggen får ni hänga med i min vardag. Jag är en riktig familjetjej och umgås mer än gärna med min familj, jag har ett stort intresse för att laga mat, älskar inredning och är en riktig hemmafixare och älskar att renovera och fixa hemma. När jag har en stund över för mig själv gillar jag att yoga och gå långa promenader i skogen med huden. Jag hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med här och följa mig på resan i mitt ”nya” liv som mamma!
Besök Ellen Fredells namn. 

Jag heter Alexandra Rejsmar. Min blogg är nischad på sex och relationer, samhällsdiskussion, mitt liv med min familj och mitt jobb som poddare. Visionen är en fräschare ”Sex & The City”-anda (fast jag bor på landet). Snygga bilder, längre texter, topplistor och populärkultur. Jag vill skapa ett tryggt rum där öppen dialog kring sex och relationer får råda. Handfasta råd och filosofiska inlägg kommer blandas och framför allt en stöttande hand för mammor att ta kontroll över eller hitta sin sexualitet.
Besök Alexandra Rejsmars blogg.

Malin Karim.

Malin Karim är journalist, författare, poddare och trebarnsmamma med stort samhällsengagemang men även ett intresse för livets ytligheter som inredning, mode och beauty. Här samsas familjeliv, feminism, tankar om livet, kvinnofrågor, hälsa och inredning, högt och lågt, men alltid med ett lite ironiskt perspektiv. Gift med en skådespelare som nästan aldrig är hemma så lifehacks mottages gärna. Jag brinner för att utrota mom shaming och att se livet som det är, utan motljus, filter och tillrättalagda bilder.
Besök Malin Karims blogg.

Emma Halldén inspirerar både inom mode och hälsosam livsstil. Med en stor passion för att resa, familjen och äventyr delar hon med sig av sina erfarenheter, upplevelser och träning i bloggen där yoga är en stor del av hennes liv. Utöver det har Emma en säker, personlig och tidlös stil som hon gärna visar upp framför kameran på Stockholms gator till vardags och under modeveckorna.
Besök Emma Halldéns blogg.

Natali Fikas är canceröverlevaren som inte vill missa en dag i livet av möjligheter till glädje och skapande. Följ med i Natalis färgglada vardag där hon lagar (oftast) nyttig mat i roliga outfits, går på secondhand-butiker och ständigt inspirerar oss till att se det vackra omkring oss. I oktober 2021 föddes Natalis mirakelbebis, dottern Maika.
Besök Natalis blogg.

Tilda Bjärsmyr.

Mathilda Bjärsmyr heter jag. Gift med mannen i mitt liv. 3 barn och hund. Bor i Göteborgs skärgård. Skriver om allt mellan himmel och jord. Ärligt och härligt. Blir mycket hem och inredning, mode och livsstil, barn och outfits!
Besök Tilda Bjärsmyrs blogg. 

Vill du samarbeta med mamas influencers? Kontakta Daniel Troyse, Head of Influencer (daniel.troyse@bonniernews.se).