Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Här hittar du alla mamas bloggare!

Mammapepp, röda mattan-glam, inredningsdrömmar och mode för mamma och mini – varvat med hög igenkänning och härlig humor. På mama får du en inblick i småbarnslivet hos några av Sveriges mest omtyckta bloggare och momfluencers. 

Det är vi som bloggar på mama:

Lisa ”Knivlisa” Eriksson.Lisa ”Knivlisa” Eriksson.Lisa ”Knivlisa” Eriksson.
Lisa ”Knivlisa” Eriksson.

Lisa Eriksson är mamma till barnen Sixten och Harry. Lisa har tidigare varit journalist på Frida och Expressen. I bloggen Knivlisa skriver hon om livet som tvåbarnsmamma med mycket charm, humor och högt i tak om föräldraskapet. Ofta skriver hon om roliga konversationer hon haft med folk eller återger roliga ordvitsar. Vi får även se henne i mamma-action när hon aktiverar barnen på alla möjliga galna sätt.
Besök Knivlisas blogg. 

Louise Johannesson.Louise Johannesson.Louise Johannesson.
Louise Johannesson.

Louise Johannesson är en multitaskande egenföretagare, mamma till nyinskolad 1 åring, sambo och grundare av nätverket Friendcation. Här får ni följa med på resor, äventyr, familjebestyr, fluffiga outfits, inredning, kvinnor i grupp, matlagning och en del av det som skaver och irriterar. Här är det relativt högt i tak så gör plats för en liten dos ironi!
Besök Louise Johannessons blogg! 

Negar Mottaghi.Negar Mottaghi.Negar Mottaghi.
Negar Mottaghi.

Mitt namn är Negar Mottaghi och hos mig får du följa med och se hur livet kan se ut när man är mamma till två barn, varav ett med stora svårigheter till följd av sina diagnoser. Jag är en så kallad funkismamma och skriver naket och ärligt om mina känslor och tankar kring föräldraskap, sorg och samhällsbrister. Jag är även utbildad socionom, vilket ger mig ännu ett perspektiv på hur samhället sviker. Jag lyfter samhällsproblem och synar att välfärden inte är vad den utger sig för att vara. Jag belyser problematiken som finns i samhället och i allmänhetens dåliga människosyn. Jag hoppas att du hos mig får ett nytt perspektiv och lite självreflektion.
Besök Negar Mottaghis blogg.

Jag heter Alexandra Rejsmar. Min blogg är nischad på sex och relationer, samhällsdiskussion, mitt liv med min familj och mitt jobb som poddare. Visionen är en fräschare ”Sex & The City”-anda (fast jag bor på landet). Snygga bilder, längre texter, topplistor och populärkultur. Jag vill skapa ett tryggt rum där öppen dialog kring sex och relationer får råda. Handfasta råd och filosofiska inlägg kommer blandas och framför allt en stöttande hand för mammor att ta kontroll över eller hitta sin sexualitet.
Besök Alexandra Rejsmars blogg.

Emma Halldén inspirerar både inom mode och hälsosam livsstil. Med en stor passion för att resa, familjen och äventyr delar hon med sig av sina erfarenheter, upplevelser och träning i bloggen där yoga är en stor del av hennes liv. Utöver det har Emma en säker, personlig och tidlös stil som hon gärna visar upp framför kameran på Stockholms gator till vardags och under modeveckorna.
Besök Emma Halldéns blogg.

Natali Fikas är canceröverlevaren som inte vill missa en dag i livet av möjligheter till glädje och skapande. Följ med i Natalis färgglada vardag där hon lagar (oftast) nyttig mat i roliga outfits, går på secondhand-butiker och ständigt inspirerar oss till att se det vackra omkring oss. I oktober 2021 föddes Natalis mirakelbebis, dottern Maika.
Besök Natalis blogg.

 

Vill du samarbeta med mamas influencers? Kontakta Daniel Troyse, Head of Influencer (daniel.troyse@bonniernews.se).