Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Bianca drömmer om fem barn och att starta ett barnhem. Hon vill även adoptera ett barn berättar hon i sin senaste vlogg.
Bianca drömmer om fem barn och att starta ett barnhem. Hon vill även adoptera ett barn berättar hon i sin senaste vlogg.
Bianca drömmer om fem barn och att starta ett barnhem. Hon vill även adoptera ett barn berättar hon i sin senaste vlogg.
Bianca drömmer om fem barn och att starta ett barnhem. Hon vill även adoptera ett barn berättar hon i sin senaste vlogg. Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN / Karin Törnblom

Bianca Ingrosso: ”Jag vill adoptera ett barn”

Bianca Ingrosso drömmer om att ha fem barn, starta ett barnhem tillsammans med sin mamma och vill även adoptera ett barn. Det berättar influencern och entreprenören i sin senaste vlogg på Youtube

Bianca Ingrosso vloggar från sitt kontor där hon berättar om sina drömmar och mål. I en lista har hon radat upp olika mål: Äta specifik mat utan att få ångest, driva eget bolag, att ha 5 st barn, ett hus i Italien och starta ett barnhem/hundhem.

– Jag har ju en jättestor dröm som jag inte har uppfyllt än. Och det är ju... Jag och mamma har pratat om det här alltså sedan jag var jätteliten och vi jobbade med ett barnhem i Thailand efter tsunamin, att hon och jag jättegärna skulle vilja öppna ett barnhem. Starta ett barnhem ihop. Eller ett hundhem.

– Det har alltid varit en jättestor dröm för mig. Och även att adoptera ett barn. Eller en hund i framtiden. Så det är en dröm och ett mål jag alltid haft. 

Bianca Ingrosso listar sina drömmar i en vlogg på sin Youtube-kanal. Foto: Youtube

Bianca: Min största dröm är att starta barnhem med mamma

Bianca berättar i vloggen att hennes drömmar ger henne drivkraften att jobba hårt och tjäna pengar.

– Jag vill liksom ha kapital för att sen, i framtiden, kunna tillsammans med mamma starta ett barnhem. Alltså det är typ, förutom att få barn själv så är det min största dröm i livet. 

Influencern slog nyss till på en ny lyxlägenhet på 300 kvadratmeter i Stockholm. Hemmet, som Bianca planerar att flytta in i nästa sommar, har fyra sovrum och ”jättestora ytor”, så där ska väl både barn och hundar kunna få plats så småningom.

– Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengar på är mitt hem, min borg, där min familj kan vara den lyckliga lilla familjen, har hon tidigare berättat

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om barnplanerna: ”Ska vara världens bästa mamma”

LÄS OCKSÅ: Melina Criborn har fått en son med DJ-stjärnan – det ska barnet heta