Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Foto: Istock

Tips på fantastiska presenter till babyshowern

Pyssla om den blivande mamman med en härlig babyshower! mama har valt ut finaste gåvorna till både bebis och mamma – som garanterat kommer bli favoriter i bebisbubblan.

Vi på mama älskar babyshowers – det är ett perfekt sätt att mysa med de närmaste vännerna innan bebisen kommer och samtidigt prata om det nya livet som väntar. En blivande mamma blir garanterat glad för en blöjtårta, gravidmassage och något praktiskt och gulligt till bebisen. Här tipsar vi om det bästa i butik just nu.

Tips på presenter till babyshowern

Bitleksak

"Sophie la Giraffe" är en populär bitleksak som piper glatt när man trycker den på magen. Leksaken passar för nyfödda barn och är handmålad i ätbara färger. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Mobil

Dekorativ musikleksak från Elodie Details att hänga över spjälsängen. Spelar lugnande musik och är fin att titta på. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Handduk

Bebishandduk med luva från Åhléns. Perfekt för första badet! Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Amningskudde

Amningskudde från RättStart med ergonomisk design som har tagits fram i samråd med specialister och ammande mammor. Allt för att ge mamma och barn en avlastande amningsställning och en rofylld amningsstund. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Servis

Fin barnservis från Bloomingville. Setet innehåller sex delar: platt tallrik, djup tallrik, deltallrik, mugg, gaffel och sked. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Nattlampa

Dekorativ nattlampa från JaBaDaBaDo i form av ett moln. Perfekt nattbelysning till barnrummet. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Lekmatta

Grå lekmatta från Done by Deer med flera olika figurer som går att flytta runt. Fin inredningsdetalj och stimulerande för babyn. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Babynest

Ett babynest brukar vara en uppskattat gåva till nyblivna föräldrar. Sovsäcken ger en skyddande känsla med hjälp av de mjuka kanterna och passar bra att ha i sängen. Mer info – köp här (länk till återförsäljare).

Babysitter

Praktisk babysitter från Hauck med flera olika sittlägen och tillhörande lekbåge som gör det roligare för bebisen. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Snutte och bästis i ett

Lolli Bunnies snutte från Teddykompaniet är en gosig present som även är fin i barnsängen. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Tofflor för pyttefötter

Minion Shearling babyskor från Easy Peasy värmer små bebisfötter i vinter. Mer info – köp  här (länk till återförsäljare) 

Skallra och bitring i ett

Den här söta skallran och bitringen i form av en flodhäst kommer från Jollein. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Mjukaste påslakanet

Fina sängkläder med sagomotiv från Garbo & Friends. Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Stilrent babygym

En skön matta från Done by Deer med roliga leksaker som dinglar gör bebisen nöjd och glad. Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Vem kan motstå djuröron?

En liten mjuk jacka i ull från Lindex värmer när det härjar ute. Och allt med öron är så gulligt! Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Babynest för mysiga sovstunder

Mysiga kanter på ett babynest gör att bebisen känner sig trygg och varm. Och hur fint mönster har inte den här från Mrs Mighetto? Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

 

Mjukaste filten

Den här finfina filten i mjuk merinoull kommer från Stokke. Det stickade mönstret i kombination med ull reglerar bebisens kroppstemperatur. Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

 

Pyjamas för bättre sömn?!

Sov gott lilla skatt (i den här söta pyjamasen från Petit Bateau)! Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Termos för trötta mammor

Många och långa barnvagnspromenader väntar nog den blivande mamman. En termos som håller kaffet varmt från Design Letters kan vara den bästa presenten! Mer info – köp här (länk till återförsäljare). 

Aktuellt just nu