Singelpappa kunde inte sätta upp dotterns hår i tofs - så han gick i skönhetsskola

Singelpappan Greg Wickhurst hade ingen aning vad han skulle göra med dottern Izzys hår - så han tog saken i egna händer och lärde sig göra allt från vanliga flätor till hur man gör en snygg knut. Nu gör han konstfulla frisyrer på Izzy varje dag och delar med sig av dem på Facebook.

Greg Wickhurst i Colorado, USA, är pappa till dottern Izzy som snart fyller tre år. Det har gått ett år sedan relationen mellan Greg och Izzys mamma tog slut och Izzy bor numera mest med sin pappa.

När Greg insåg att han inte visste hur han skulle fixa sin dotters hår kom han på en lösning. På högskolan där han jobbar finns en avdelning för kosmetologi. Han vände sig helt enkelt till eleverna där och med deras hjälp lärde han sig först att göra vanliga flätor, därefter avancerade han till fiskbensflätor - och nu är Greg en fullfjädrad expert på frisyrer.

Greg delar med sig av frisyrerna han gör på Izzy på Facebook och han intygar att Izzy älskar när han fixar hennes hår. Hans läxa till andra pappor är att njuta av varje sekund av föräldraskapet.

– Det bra och det mindre bra. Till och med monsterblöjorna, utbrotten i affären och fånga-spyan-i-handen-nätterna. Det varar inte för evigt, säger Greg Wickhurst till Huffington Post.

Kolla frisyrerna Greg gjort på Izzy!

Bildkälla: Greg Wickhurst/Huffington Post

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + lampa till barnrummet & kokbok för 159 kr. Köp nu!