Foto: Istock

Schweiziskt företag skapar helt unika bebisnamn - för 255 000 kronor

Vill du att ditt barn ska ha ett unikt namn? Då kan du vända dig till det schweiziska företaget Erfolgswelle för hjälp. De erbjuder sig att skapa ett garanterat unikt namn till ditt barn. Det kostar dock 255 000 kronor - men då får du en hel stab av människor som jobbar med att hitta det perfekta namnet till ditt barn.

Vad får man då för 255 000 kronor? Jo, man får ett team som består av 14 personer som brainstormar fram olika namn, fyra historiker, 12 översättare som säkerställer att namnen inte betyder något negativt på ett annat språk och två jurister som kontrollerar att det inte finns några företag eller produkter som bär namnen.

– Vi följer en kreativ process som tar ungefär 100 timmar, säger Marc Hauser, vd för Erfolgswelle, till Buzzfeed.

När teamet är klara med sitt arbete så presenteras 15-25 namnförslag för föräldrarna. När föräldrarna bestämt sig för ett av namnen så skapar företaget en historia med ett positivt budskap kring namnet.

Men även om man köper ett unikt namn av företaget så finns det ingen garanti att ens barn kommer att vara ensam om det särskilt länge, då det inte går att stoppa andra föräldrar från att använda det.

Här hittar du ytterligare hundratals inspirerande namn – från franska till korta och ovanliga!
Unik lista: Här är de populäraste dopsångerna 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hårkit från Ida Warg för endast 159 kr. Köp nu!