Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa mama i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Mat, amning och att sluta amma – det är några av ämnena i de läsarfrågor som Vi Föräldrars barnpsykolog Malin Bergström svarar på.Mat, amning och att sluta amma – det är några av ämnena i de läsarfrågor som Vi Föräldrars barnpsykolog Malin Bergström svarar på.Mat, amning och att sluta amma – det är några av ämnena i de läsarfrågor som Vi Föräldrars barnpsykolog Malin Bergström svarar på.
Mat, amning och att sluta amma – det är några av ämnena i de läsarfrågor som Vi Föräldrars barnpsykolog Malin Bergström svarar på. Foto: Shutterstock

Fråga barnpsykologen: Mat och amning

Barn som inte vill äta, barn som slänger maten omkring sig istället för att stoppa den i munnen – och barn som inte vill sluta amma … Hur gör man?

Detta är en artikel från Vi Föräldrar.

Vill du ställa en egen fråga till vår barnpsykolog?

Mejla till fragamalin@vf.bonnier.se. När du ställer din fråga är du medveten om att publicering kan ske i tidningarna Vi Föräldrar och mama, samt på mama.nu och expressen.se. Du är också medveten om att din fråga kan komma att bearbetas (till exempel kortas). Glöm inte att ange den signatur du vill ha under din fråga om den publiceras.

I varje nummer av Vi Föräldrar svarar barnpsykolog Malin Bergström på läsarfrågor. Här hittar du hennes svar på frågor om amning och mat:

 

Vill du tillbaka till huvudartikeln med alla ämnen? Klicka här:

 

och klicka HÄR om du hellre vill läsa alla läsarfrågor med svar från barnpsykolog Malin Bergström i tidsordning.