Vi Föräldrars barnpsykolog Malin Bergström svarar på frågor om bland annat sömn, trots, växelvis boende och när det är svårt att vara förälder. Här finns alla läsarfrågor och svar samlade. Foto: Stefan Tell och Shutterstock

Vi Föräldrars barnpsykolog Malin Bergström: • Ställ en fråga • Läs alla svar

Nyfödda bebisar, mammiga och pappiga barn, trots, sömn, förskola… Barnpsykolog Malin Bergström svarar regelbundet på läsarfrågor om barn och föräldraskap. Här kan du läsa alla svar – och förstås ställa en egen fråga.

Detta är en artikel från Vi Föräldrar.

Barnpsykolog Malin Bergström har lång erfarenhet från barnhälsovården (bvc) och barn- och ungdomspsykiatrin (bup). Hon är också docent, forskar vid Karolinska institutet och Stockholms universitet och har skrivit böckerna Lyhört föräldraskap, Att skiljas med barn – föräldrar i två hem samt Fråga barnpsykologen – 142 frågor och svar om att vara förälder. I Vi Föräldrar har hon hittills svarat på hundratals frågor om allt från barns sömn, trots och uppfostran till föräldrars oro och känslor kring graviditet och förlossning.

Här kan du klicka dig vidare till frågor och svar inom det ämne du är intresserad av: 

… och här hittar du alla läsarfrågor med svar från barnpsykolog Malin Bergström, i tidsordning.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av mama + hudvård från Emma S för 159 kr. Köp nu!