Det finns en anledning till att barn ofta förekommer i skräckfilmer...

De 10 läskigaste sakerna barn har sagt – någonsin

Barn kan säga läskiga saker. Och så kan de säga dödsläskiga saker! mama har hittat citat som ger oss rysningar. Varning: Läs inte detta när du ska gå och lägga dig – du kan drömma mardrömmar.

1. Sorgligaste (och läskigaste) vi någonsin läst 😭:

”Innan jag föddes här hade jag en syster va? Hon och min andra mamma är så gamla nu. De klarade sig när bilen började brinna, men det gjorde inte jag.”

2. Eh… Okej… Hur mår du egentligen, lille vän?

”Jag jobbar på ett sommarläger och en dag lekte jag med ett barn som hoppade från höga saker ner på mig. Jag sa: ’Var försiktig, om du dödar mig kan jag inte leka med dig.’ Han svarade ’Nej, men jag kan leka med dig’.”

”Innan jag föddes hade jag en syster va...?”

3. Den här ungen vet lite mer än mamman.

En mamma nattar sin dotter:”Du är den bästa mamman jag någonsin haft.””Jag är den enda mamman du haft.””Det sa alla mina andra mammor också.”

4. Mormodern som vägrade släppa taget…

”Min syster Hailey föddes exakt två månader efter att vår gammelmormor dog. En dag vaknade hon och informerade oss om att det var hennes 95:e födelsedag. När vi försökte tala henne till rätta började hon gråta och sa att hennes namn var Irene (gammelmormors namn). Det höll i sig hela dagen, och dagen därpå kom hon inte ihåg något av detta.”

5. Okeeej, tack för infon, nu kommer jag verkligen sova gott. Inte.

En pappa nattar sin dotter:
”God natt älskling.”
”Hej då pappa.”
”Man säger inte hej då, man säger god natt.”
”Jag vet. Men den här gången är det hej då.”

”Damen i mitt sovrum sjöng den sången för mig...”

6. Nu vet vi vem vi inte vill träffa på shoppingrundan…

”Min treåring och jag gick omkring i ett köpcentrum. Han gillar att säga ’Hej’ till alla. Han började säga ’hej’, ’hej’, ’hej’, när folk gick förbi, men plötsligt pekade han på en man och sa i stället ’Du ska dö’. Sedan fortsatte han med sina ’Hej’.”

7. Du får sova hos mamma i natt älskling…

”Min son sjöng medan han ritade. Jag lyssnade, men hade aldrig hört sången förut. Jag frågade var han hade lärt sig den och han svarade: ’Damen i mitt sovrum sjöng den för mig’.”

8. Okej, du får INTE vara ensam i badrummet från och med nu…

”När jag var fyra år hittade mamma mig i badrummet med alla mina Barbiedockor. Jag lät dem flyta med ansiktet neråt i badet. När hon frågade vad jag gjorde sa jag: ’Mannen i garderoben sa att om jag inte gjorde det, skulle det vara min tur att simma med ansiktet neråt’.”

9. Okej, låt oss hoppas att detta barn inte blir läkare:

”Vi var på semester och min fyraåriga kusin satte sig väldigt nära mig och viskade i mitt öra: ’Jag vill bli doktor så att jag kan se på när barn dör’.”

10. Information som en förälder gärna hade varit utan.

”Jag vaknade och såg att min treårige son låg bredvid mig i sängen. Jag frågade hur han kommit dit, och han svarade att han kommit för att skydda mig från ’De ljusa ögonen som var över mig medan jag sov’.”