Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: Istock

Blöjtårta, vimplar och pompoms – så skapar du finaste babyshowern

Ska du fixa babyshower för din gravida kompis? Kul! Men kanske också lite stressande? Tack och lov är nätet fullt av fina dekorationer och smarta detaljer att pynta med. Bara att klicka hem direkt.

Läs också: Så funkar en babyshower – tårtan, lekarna, presenterna

Fixa finaste blöjtårtan

En verklig babyshower-klassiker är blöjtårtan! Den kan dekoreras med nästan vad som helst, och varieras i all oändlighet. Färska blommor, garnbollar, glitter – låt kreativiteten flöda!

Silkesband för att knyta runt de olika lagren är en bra bas (finns även vita). Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Några glitterbollar på toppen kanske (finns även i guld)? Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Många slår in hela blöjtårtan i cellofan för extra effekt. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Pompoms i mängder

Ingen babyshower utan pompoms! Du kan göra dem själv av silkespapper, men om tiden och orken är knapp finns massor av fina varianter att köpa färdiga.

Helt traditionellt i pastellfärger (finns även vita). Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

I honeycomb-modell (finns i flera färger).  Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Lite roligare än vanliga pompoms – blommor (finns även som prästkragar)! Mer info – köp här (länk till återförsäljare) 

Eller kanske som snöflingor (finns i flera färger)? Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Missa inte gästboken

Missa inte att köpa en bok där alla gäster kan skriva en hälsning till det kommande barnet! ”The Baby Guestbook – för barn som klarar av att höra sanningen” är en gästbok speciellt framtagen för att föräldrar och deras vänner ska skriva ner sina livsvisdomar till en liten – både snygg och smart!  Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Ballonger + konfetti = sant

Och så ballonger såklart! Allra helst fyllda med konfetti, som de här lyxvarianterna. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Viva la vimpel!

Vimplar hör till på en babyshower. De här färgglada pappersvimplarna muntrar upp vilken babyshower som helst. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Eller varför inte kombinera present och pynt och köpa en i tyg – perfekt att dekorera barnrummet med efter festen. Här är två varianter från Cam Cam Copenhagen och Done by deer. Mer info – köp här (länk till återförsäljare)

Aktuellt just nu