Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
De populära pastellerna hittar vi på inredningsprylar även i vår. Gärna som här, tillsammans med grått. Räkna även med ljusa träslag, lampor i stil med origami, mässing, kopppar och vit marmor.De populära pastellerna hittar vi på inredningsprylar även i vår. Gärna som här, tillsammans med grått. Räkna även med ljusa träslag, lampor i stil med origami, mässing, kopppar och vit marmor.De populära pastellerna hittar vi på inredningsprylar även i vår. Gärna som här, tillsammans med grått. Räkna även med ljusa träslag, lampor i stil med origami, mässing, kopppar och vit marmor.
Prins Carl Philip forsätter samarbeta med Åhléns och har tagit fram tre nya mönster till vårens kollektion. I kollektionen från Design by Bernadotte & Kylberg ser vi bland annat bäddtextilier, prydnadskuddar och mattor. Det är grått, grafiskt och orange!Prins Carl Philip forsätter samarbeta med Åhléns och har tagit fram tre nya mönster till vårens kollektion. I kollektionen från Design by Bernadotte & Kylberg ser vi bland annat bäddtextilier, prydnadskuddar och mattor. Det är grått, grafiskt och orange!Prins Carl Philip forsätter samarbeta med Åhléns och har tagit fram tre nya mönster till vårens kollektion. I kollektionen från Design by Bernadotte & Kylberg ser vi bland annat bäddtextilier, prydnadskuddar och mattor. Det är grått, grafiskt och orange!
Blå toner, gärna tillsammans med en neutral jordig färgskala gäller även i vår. Lägg till etniska mönster, rustika material och detaljer i koppar och brons.Blå toner, gärna tillsammans med en neutral jordig färgskala gäller även i vår. Lägg till etniska mönster, rustika material och detaljer i koppar och brons.Blå toner, gärna tillsammans med en neutral jordig färgskala gäller även i vår. Lägg till etniska mönster, rustika material och detaljer i koppar och brons.
Grönt och botaniska mönster gäller våren 2015. Ös på med gröna växter och textilier med mönster inspirerade av djur, natur och djungelväxter.Grönt och botaniska mönster gäller våren 2015. Ös på med gröna växter och textilier med mönster inspirerade av djur, natur och djungelväxter.Grönt och botaniska mönster gäller våren 2015. Ös på med gröna växter och textilier med mönster inspirerade av djur, natur och djungelväxter.
Vi kollade även i våren hos Lexington. De hade bäddat med grått, blått och olivgrönt. Trendfärger för våren 2015.Vi kollade även i våren hos Lexington. De hade bäddat med grått, blått och olivgrönt. Trendfärger för våren 2015.Vi kollade även i våren hos Lexington. De hade bäddat med grått, blått och olivgrönt. Trendfärger för våren 2015.
Våren hos Rusta blir både grafisk och färgglad. Här syns delar av vårens mattutbud.Våren hos Rusta blir både grafisk och färgglad. Här syns delar av vårens mattutbud.Våren hos Rusta blir både grafisk och färgglad. Här syns delar av vårens mattutbud.
Mycket rosa och andra pasteller hittas bland vårens nyheter hos Rusta. Här syns bland annat nya småbord i ljusa färger.Mycket rosa och andra pasteller hittas bland vårens nyheter hos Rusta. Här syns bland annat nya småbord i ljusa färger.Mycket rosa och andra pasteller hittas bland vårens nyheter hos Rusta. Här syns bland annat nya småbord i ljusa färger.
1 AV 7
De populära pastellerna hittar vi på inredningsprylar även i vår. Gärna som här, tillsammans med grått. Räkna även med ljusa träslag, lampor i stil med origami, mässing, kopppar och vit marmor.
Foto: Susanne Ellingsworth
2 AV 7
Prins Carl Philip forsätter samarbeta med Åhléns och har tagit fram tre nya mönster till vårens kollektion. I kollektionen från Design by Bernadotte & Kylberg ser vi bland annat bäddtextilier, prydnadskuddar och mattor. Det är grått, grafiskt och orange!
Foto: Susanne Ellingsworth
3 AV 7
Blå toner, gärna tillsammans med en neutral jordig färgskala gäller även i vår. Lägg till etniska mönster, rustika material och detaljer i koppar och brons.
Foto: Susanne Ellingsworth
4 AV 7
Grönt och botaniska mönster gäller våren 2015. Ös på med gröna växter och textilier med mönster inspirerade av djur, natur och djungelväxter.
Foto: Susanne Ellingsworth
5 AV 7
Vi kollade även i våren hos Lexington. De hade bäddat med grått, blått och olivgrönt. Trendfärger för våren 2015.
Foto: Susanne Ellingsworth
6 AV 7
Våren hos Rusta blir både grafisk och färgglad. Här syns delar av vårens mattutbud.
Foto: Susanne Ellingsworth
7 AV 7
Mycket rosa och andra pasteller hittas bland vårens nyheter hos Rusta. Här syns bland annat nya småbord i ljusa färger.
Foto: Susanne Ellingsworth

Vårens inredningstrender 2015