Unikt townhouse till salu för 45 miljoner

Stiligt.

Foto: Johan Nilson, Lagerlings.

Stiligt.

Sugen på ett unikt townhouse på 560 kvadrat?
Nu har du chansen att slå till.
Pensionärsparet som bott i huset i 36 år i Lärkstaden har bestämt sig för att sälja.
Utropspris: 45 miljoner kronor.

Foto: Foto: Johan Nilson, Lagerlings.

Fasaden.

Ett townhouse i fashionabla Lärkstaden i Stockholm är nu till salu. Med åtta rum och kök, sju meter i tak och privat trädgård måste huset ses som något mycket särskilt på Stockholms bostadsmarknad.


- Jag börjar visa huset i morgon och har ett tiotal spekulanter både från Sverige och utomlands, berättar mäklaren Richard Lagerling. Han förklarar att byggnaden är väldigt bevarad med ursprungliga arkitektoniska detaljer.


Sju meter i tak

På entréplanet finns salong, mottagningshall med eldstad, och där är det sju meters takhöjd upp mot ett blyinfattat glastak. På övervåningen finns fyra sovrum, vardagsrum med öppen spis och utgång


I det stora tegelhuset som går under namnet Tofslärkan bor i dag Inger Johansson, hennes man och deras tax. Affärsvärlden har talat med säljaren, som säger:


- Det har varit ett fantastiskt boende för oss och våra barn.


Den totala boytan mäter totalt 560 kvadratmeter, med detta inkluderar 200 kvadratmeter oinredd råvind med åtta meter i tak.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande