Nostalgi blandat med vackra färger och arkitektur i Ellos Homes nya kollektion.
1 av 10: Nostalgi blandat med vackra färger och arkitektur i Ellos Homes nya kollektion. Foto: Ellos
En kollektion som hämtat inspiration från Kubas avslappnade livsstil och bjuder in till vila, semester och rekreation.
2 av 10: En kollektion som hämtat inspiration från Kubas avslappnade livsstil och bjuder in till vila, semester och rekreation. Foto: Ellos
Mycket vintagedetaljer i en skön bohemisk stil som också har en flärdfull underton.
3 av 10: Mycket vintagedetaljer i en skön bohemisk stil som också har en flärdfull underton. Foto: Ellos
I kollektionen finns också krukor och amplar av alla sorters material och former.
4 av 10: I kollektionen finns också krukor och amplar av alla sorters material och former. Foto: Ellos
Mönstermässigt syns både grafiska mönster men även en del globala inslag, färgskalan domineras av turkost, mättad rosa, saffransgult, blått och neutrala toner.
5 av 10: Mönstermässigt syns både grafiska mönster men även en del globala inslag, färgskalan domineras av turkost, mättad rosa, saffransgult, blått och neutrala toner. Foto: Ellos
”Jag gillar vår vackra turkosa fågel som kan förgylla alla sammanhang oavsett om solen skiner eller om det regnar”, säger Ulrika Sjövall, designchef för Ellos Home.
6 av 10: ”Jag gillar vår vackra turkosa fågel som kan förgylla alla sammanhang oavsett om solen skiner eller om det regnar”, säger Ulrika Sjövall, designchef för Ellos Home. Foto: Ellos
Sammetskuddarna är infärgade med växtfärger och kan skifta något i sin färg på grund av tekniken som används när man färgar dem. Alla är handtryckta och unika.
7 av 10: Sammetskuddarna är infärgade med växtfärger och kan skifta något i sin färg på grund av tekniken som används när man färgar dem. Alla är handtryckta och unika. Foto: Ellos
Här ser vi olika varianter på sittkuddar.
8 av 10: Här ser vi olika varianter på sittkuddar. Foto: Ellos
Olika köksprylar som snygga skärbrädor.
9 av 10: Olika köksprylar som snygga skärbrädor. Foto: Ellos
Krukor och ljushållare som skapar mys i hemmet eller trädgården.
10 av 10: Krukor och ljushållare som skapar mys i hemmet eller trädgården. Foto: Ellos

Så ser Ellos nya trädgårdskollektion ut

Här är första bilderna på Ellos nya trädgårdskollektion.

Vintagedetaljer och bohemisk stil med flärdfull underton.

Härligt hantverk i vackra färger, inspirerat av Kuba och Indien.

Nu kan vi visa Ellos Homes nya trädgårdskollektion. En kollektion som hämtat inspiration från Kubas avslappnade livsstil och bjuder in till vila, semester och rekreation. Nostalgi blandat med vackra färger och arkitektur. Mycket vintagedetaljer i en skön bohemisk stil som också har en flärdfull underton.

 

LÄS OCKSÅ: 10 anledningar att hata Gekås i Ullared

Skapade kollektionen i Indien 

För att få fram det besökte Ellos designteam både New Delhi och Jaipur i Indien där man på plats skapade kollektionen ihop med folk som kan traditionen och har yrkeskunskapen. Allt för att  hantverket och handgjorda produkter skulle få stå i fokus.

 

Foto: Ellos

 

– Jag gillar vår vackra turkosa fågel som kan förgylla alla sammanhang oavsett om solen skiner eller om det regnar. Jag tycker även mycket om dem fina sammetskuddarna som är infärgade med växtfärger och som kan skifta något i sin färg på grund av tekniken som används när man färgar dem, säger Ulrika Sjövall, designchef för Ellos Home.

 

Foto: Ellos

Härliga färger och naturmaterial

I kollektionen, som börjar säljas den 27 mars, hittar vi allt från sittkuddar, mattor, dukar med tofsar, krukor av alla sorter, en svart spaljé, till lanternor, en snirklig soffa och bambustolar. Färgskalan domineras av turkost, mättad rosa, saffransgult, blått och neutrala toner, och färgämnena är naturliga och växtbaserade vilket ger varje produkt ett unikt utseende då de är handtryckta. Materialen är uteslutande naturmaterial, förutom fyllningen i sittkuddarna, och all bomull är ekologisk. Vi hittar även material som lin och siden. 

 

LÄS OCKSÅ:

Hemligheten bakom Ikea-möblernas namn 

Trenderna som sprider sig i svenska hem – känner du igen dem? 

Bloggar du måste följa om du älskar trädgård

 

ANNONS: Aktuella rabatter till Ellos och andra onlinejättar (Extern länk)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 89 kr. Köp nu!