Jotex släpper nu sina sommarnyheter. Våra balkonger liknar alltmer ett vardagsrum – med snygga möbler och genomtänkt inredning.
1 av 2: Jotex släpper nu sina sommarnyheter. Våra balkonger liknar alltmer ett vardagsrum – med snygga möbler och genomtänkt inredning. Foto: Jotex
Jotex satsar mycket på möbler och inredning som funkar lika bra inne som ute.
2 av 2: Jotex satsar mycket på möbler och inredning som funkar lika bra inne som ute. Foto: Jotex

Dags att inreda uteplatsen – spana in Jotex nya utemöbler

Äntligen börjar det bli dags att flytta ut på balkongen, altanen och uteplatsen igen. Jotex släpper nu sina sommarnyheter där vi hittar en rad snygga möbler och fin inredning som passar lika bra utomhus som inomhus. Här hittar du härlig inspiration och smarta stylingtips.

Jotex nyheter för matplatsen utomhus 

Foto: Jotex

Allt fler satsar på att inreda snyggt även utomhus. Jotex har satsat på möbler som funkar lika bra inomhus som utomhus, som stolen ”Mojave” till vänster och ”Biella” till höger. Båda har avtagbar klädsel som fästs med kardborreband. Glöm inte detaljer som vaser, lyktor och dukar – det gör stilen komplett.

Satsa på flexibla balkongmöbler 

Foto: Jotex

På balkongen vill vi både kunna ta en drink med gästerna och slappa med en bok i skuggan. Har du begränsat utrymme är det fiffigt att satsa på små, men flexibla möbler. Jotex nya loungemöbler ”Menton” i aluminium är stilrena och lätta att anpassa då de kommer i moduler du själv sätter ihop som du vill. Pallen förvandlas snabbt till ett bord när du tar bort dynan. Det lilla bordet ”Soller” är en annan nyhet som kommer i flera olika färger.

Skapa myskänsla med loungemöbler 

Foto: Jotex

En liten hörna där man kan koppla av i skuggan är guld värd. ”Ponza” loungestol är superskön att sjunka ner i. Här med ”Allasio” soffbord. Blå detaljer är ett säkert kort som alltid känns rätt utomhus.

LÄS MER: Skapa rum i trädgården – stor guide med fina växthus 

Mjuka upp med plädar och kuddar utomhus

Foto: Jotex

Ett enkelt sätt att piffa upp ute är snygga kuddar och plädar som du snabbt kan ta in när regnet kommer. Här ligger ”Fancy” kuddar i stilrena ”Menton” tvåsitssoffa.

Inred trendigt med matta utomhus

Foto: Jotex

Att inreda med mattor utomhus blir allt mer trendigt. En matta under loungegruppen eller matbordet ger ett sammanhållet och ombonat intryck. 

Hos Jotex hittar man flera slitstarka utomhusmattor i en mängd olika mönster och färger.

Foto: Jotex

Ombonat med matta under loungegruppen ”Paros” i vit aluminium med armstöd i teak. 

Fina krukor utomhus och inomhus

Foto: Jotex

Jotex nya krukor kommer i både stora och små modeller och passar både inomhus och utomhus. Krukorna går i en naturnära färgskala och är bland annat tillverkade av lera eller konststen.

LÄS MER: Spana in Ellos nya vårkollektion – här är våra favoriter

LÄS MER: Bygg ett charmigt miniväxthus av gamla fönster

ANNONS: Hitta bästa rabatterna till Jotex och andra onlinebutiker (Extern länk)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 89 kr. Köp nu!