ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

Plantera blommor? Låt stjärnorna guida dig!

Vet du inte vad du ska plantera för blommor? Ta hjälp av stjärnorna!

Vet du inte vad du ska plantera för blommor? Ta hjälp av stjärnorna!

1/5

Foto: iStock

Lotus - perfekt för en fisk.

Lotus - perfekt för en fisk.

2/5

Foto: iSTock

Violer passar bra för dig som är född i oxens tecken.

Violer passar bra för dig som är född i oxens tecken.

3/5

Foto: iStock

Zinnia - passar en vädur.

Zinnia - passar en vädur.

4/5

Foto: iStock

Odla rosor kan vara en bra idé om du född i vågens stjärntecken.

Odla rosor kan vara en bra idé om du född i vågens stjärntecken.

5/5

Foto: iStock

Plantera blommor? Låt stjärnorna guida dig!

Många älskar att plantera i trädgården. Men vad ska man välja för växter och blommor?

Enligt astrologen kan ditt stjärntecken hjälpa dig att få en fin och harmonisk trädgård.

Här kan du läsa om vad ditt tecken passar bäst ihop med för blommor!

Många läser horoskop och litar till astrologin för att ta reda på allt ifrån när man ska flytta till vem man passar bäst ihop med. Andra läser ibland och tycker det är kul men tar det med en klackspark.

Oavsett man tror på astrologi eller inte, varför inte höra vad kända astrologen Kim Allen säger! För nog är det så att olika personligheter passar olika bra ihop med olika växter.

Här är blommorna och plantorna som passar bäst för de olika stjärntecknen:

 

1. Väduren

Vädurar vet vad de vill ha, och de vill ha det nu. Allra helst i går. Här föreslår astrologen att du planterar zinnia eller impatiens/balsminväxter som varken behöver mycket uppmärksamhet eller, just det - tålamod.

 

LÄS OCKSÅ: Vattna dina blommor med iskuber!

 

2. Oxen

Om du är en oxe gillar du lugn, stabilitet och sinnliga njutningar i livet, precis det som syrener står för. För att attrahera kärlek kan du plantera violer som styrs av Venus, kärlekens planet, och lite patchouli/patschuli som enligt legenden ska inbringa pengar.

 

3. Tvillingarna

Tvillingen är smart och söker intellektuella utmaningar med andra. Här rekommenderar Allen rosmarin som bidrar till mental klarhet. Doftande växter som lavendel och liljekonvalj hjälper dig att rensa sinnet också.

 

4. Kräfta

Om du är en kräfta vill du få alla runtomkring dig att känna sig trygga och omhändertagna. Här är rekommendationen att plantera jasmin vilken skapar lugn. Krukväxter har samma rogivande och lugnande effekt.

 

LÄS OCKSÅ: 12 saker du inte visste om pioner!

 

5. Lejon

Lejon utstrålar positiv energi och vitalitet var än de går så här är bästa tipset solrosor. Även kamomill och äkta johannesört attraherar positiv energi och bra vibbar.

 

6. Jungfru

Om du ska beskriva jungfrun i ett ord är det arbetsnarkoman. Du tänker konstant på din karriär, så plantera lite Valeriana, den hjälper dig att sova. Verbenaväxter och echinacea med sina helande kvaliteter hjälper dig att relaxa när du inte måste jobba.

 

7. Vågen

Vågar är hopplösa romantiker och håller inte på att måla upp olika scener där du ena sekunden tror han älskar dig och nästa inte. Rosor, kärlekens blomma ger dig varma och bubbliga känslor.

 

8. Skorpionen

Skorpioner är de mest passionerade i zodiakens tecken vilket betyder att dina blommor ska vara lika livliga som du är. Du kan fundera på att plantera mjölon, de ser ut som små livmödrar, så de är verkligen fulla av liv.

 

9. Skytten

Skyttar är jetsetare som är som lyckligast när de är på väg/reser. Magnolias är större än livet, precis som du.

 

LÄS OCKSÅ: 10 fantastika och blommande buskar

 

10. Stenbocken

Stenbockar är inte rädda för att ta itu med nästa stora projekt, vilket gör att förslaget här blir bredbladig kalmia. I det gamla Grekland fick vinnare i olympiaden alltid pris i form av kalmiakronor när de vann.

 

11. Vattumannen

Du är en drivande kraft och någon som för människor samman, men också lite av en drömmare. Därför passar gurkört som spelar på både den drömmande och ambitiösa delen av din personlighet. Nardusörten hjälper dig uppmuntra dina höga visioner vilket kommer att passa dig bra när du försöker fokusera på olika sätt att imponera på världen.

 

12. Fisken

Det är ingen hemlighet att det här vattentecknet är en av de mest kreativa och mediala i zodiaken. Här föreslås att du planterar lotus som ofta används i spirituella ceremonier inom hinduismen och buddismen.

 

LÄS OCKSÅ: Därför ska du tejpa din blomvas!

 

Källa: http://www.housebeautiful.com/lifestyle/gardening/g3474/best-flowers-to-plant-astrological-sign/?

ANNONS Odla.nu
Odla - false