Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 20
Blomstrande. Bäddset Birds of paradise från Pip studio, 879 kronor, House of Hedda.
2 AV 20
Häng upp. Klädhängare från Numero 74, 1 599 kronor, Mokkasin.
3 AV 20
Rosor. Porslinskannan Vera vintage från Greengate, 359 kronor, Balders hage.
Foto: Greengate A/S
4 AV 20
Pippi. Kopp med lock, Lovebird, från Isak, 310 kronor, Broarne.
5 AV 20
Fin på hyllan. Kay Bojesens klassiska Tax från Rosendahl, 879 kronor, Rum 21.
6 AV 20
Till tårtan. Rosa tårtfat i rosa pressglas, 799 kronor, Leilas general store.
7 AV 20
Till festen. Fina pompoms med tofs nertill. 30 kronor styck, Inreda.com.
8 AV 20
Fin i köket. Bakmaskin från Kitchenaid i färgen violette, 4 980 kronor, Bagaren och kocken.
9 AV 20
Mönstrat. Unika vintagetapeter, de flesta för 585 kronor per rulle, finns i mängder hos Retrovilla.
10 AV 20
Dansant. Snyggt mobilskal, Synchronicity, till Iphone 4, 245 kronor, Anthropologie.
11 AV 20
Prickigt. Brickan Scallop från Seventy tree, 350 kronor, Fröken Gul.
12 AV 20
Lantligt. Turkost skåp från Nordal, 1 245 kronor, Fröken fräken.
13 AV 20
Ugglor. Fototapeten Owls pattern från Miniempire, 347 kronor per kvadratmeter, Photowall.
14 AV 20
Fluga. Illustration Syrphidae av Johanna Gartmyr, 250 kronor, Rädda barnens webbshop.
15 AV 20
Färgstark. Blå kaninlampa i plast, 26 centimeter hög, 629 kronor, Coctail.
16 AV 20
Sköna tyger. Påslakanset Hazel, 349 kronor, Ellos.
17 AV 20
Kul budskap. Poster i ren design, finns i 15 utföranden. A2-format, 399 kronor, Nordic design collective.
18 AV 20
Voff. Affischen Betty i serien Tillsammans från Studio Lisa Bengtsson, 199 kronor, Favoritsaker.se.
19 AV 20
Praktisk. Skärbrädan Kompotti från Marimekko, 355 kronor, Designonline.se.
20 AV 20
Industristil. Vitrinskåpet V2 kommer från Lindebjerg design, 23 800 kronor, Artilleriet.

Stor guide: Shoppa din inredning på nätet

Inredning är hur lätt som helst att hitta online.

Oavsett din inredningsstil kan du hitta det mesta till ditt hem på nätet. Vi har valt ut 20 favoriter bland alla nätbutiker – här kan du shoppa vacker inredning!

Emmy Lundström

1. Utvalda guldkorn

houseofhedda.com

Hos House of Hedda finns utvalda guldkorn till hemmet­. Här hittar du presenter till den som redan har allt. I nätbutiken finns ­skyltar, mattor, keramik och ­förvaring från spridda märken som Pip studio, House doctor, Littlephant och Hjertén & Hjertén.

 

2. Personligt urval

mokkasin.com

Här hittar du handplockad ­inredning att bli glad av. Vackra illustrationer, saker till barnrummet, vimplar och textilier. Märken som Omm design, Numero 74 och Züny. Kolla in utbudet av pappersprodukter från amerikanska Rifle paper co.

 

3. Lantlig stil

baldershage.se

 Här finns det mesta för det lantliga hemmet, som emaljprodukter, plåtburkar och möbler. Varumärken som Strömshaga, Nordal, Nyblom & Kollén och ­Bloomingville finns representerade.

 

4. Egensinnig design

broarne.se

En butik för dig som inte vill att ditt hem ska se ut som alla andras. Egensinnig design som ofta har en känsla av retro. Tyger, porslin, vaxdukar och möbler. Stort utbud av danska Rice.

 

5. Stort designutbud

rum21.se

Rum 21 har vuxit stadigt sedan starten 2006 och är i dag en av Sveriges ledande inredningsbutiker. Är du ute efter möbler och inredningsdetaljer med en exklusiv känsla har du kommit rätt. ­Välkända ­märken som Design house ­Stockholm, Grythyttan, Hay och Normann­ Copenhagen.

 

6. Pasteller & emalj

leilasgeneralstore.com

Kocken Leila Lindholm har en egen webbutik där hon säljer vackra husgeråd. Fokus ligger på bleka pasteller, föremål i emalj och söta kakfat. Här finns också roliga prylar till kalaset, samt en avdelning med unika vintageföremål.

 

7. Över 80 märken

inreda.com

En av Sveriges äldsta ­nätbutiker med en ­övervikt på färgglada och roliga ­prylar. Du hittar det mesta till ­hemmet, från tapeter till ­k­affe­koppar. Kända ­märken som Miss Etoile, Tine K home, Wallies, House doctor och Rice.

 

8. Ledande på köksartiklar

bagarenochkocken.se

Bagaren och kocken är känt för sitt breda utbud av redskap och design för köket. ­Butiken har bland annat ett stort utbud av köks­maskiner från Kitchenaid­. Nätbutiken ­startade för åtta år sedan med ett ständigt utökat sortiment.

 

9. Vackra vintagetapeter

retrovilla.dk

En dansk nätbutik som närmast kan beskrivas som en skattkista med vintagetapeter. Du hittar färgglada originaltapeter från framför allt 1960- och 70-talen. Men här finns också nya inredningsprylar från bland andra Casalinga, Madame Stoltz och Miss Etoile.

 

10. Finurlig inredning

anthropologie.eu

Anthropologie är en ­populär ­amerikansk butik som har funnits i 20 år. Har inredning som ­passar dig med en ­personlig stil. Nä­tbutiken erbjuder en mix av ­färgglada ­prylar, ­­mönstrade ­mattor, h­ärliga ­kuddar, k­eramik och andra saker till köket.

 

11. Personligt & handplockat

frokengul.se

Hos Fröken Gul är alla ­produkter personliga och valda med omsorg. Här finns handplockad skandinavisk design från märken som Fine little day, Oyoy och Seventy tree. Spana in charmiga affischer och färgglatt porslin.

 

12. Nostalgiskt & lekfullt

frokenfraken.se

Hos Fröken Fräken ­hittar du mysiga ­prylar till dig själv, ditt hem och ­trädgården. Stilen är lekfull och ibland nostalgisk, affärsidén är att sprida glädje. Här finns tusentals prylar från märken som Nordal, Rice och Green gate.

 

13. Skapa dina egna tapeter

photowall.se

Beställ ­miljövänliga, måttanpassade ­fototapeter från märken och designers som Fine little day, Anna Backlund, Mini empire och Cecilia Lundgren. Du kan också ladda upp ett eget foto som omvandlas till en digitaltryckt tapet.

 

14. Shoppa för en god sak

shop.rb.se

Förena nytta med nöje i Rädda ­barnens webbshop Design för barns ­rättigheter. Här finns utvalda design­objekt, vars vinst går till att förbättra situationen för utsatta barn. Här ­hittar du bland annat fina ­i­llu­strationer, kuddar och design­objekt.

 

15. Färgglatt & lekfullt

coctail.nu

Kanin-­lampor och rosa plastflamingos­. Hos ­Coctail r­egerar det kitschiga! Allt är ­färgglatt, ­personligt och ­lekfullt. Här ­hittar du roliga p­resenter och ­prylarna som ger ditt hem det där lilla extra.

 

16. Trendiga textilier

ellos.se

Erbjuder ett stort utbud av trendig ­heminredning. Förutom Ellos egna varumärke säljs ­möbler och saker från märken som Zara home, Himla och Decor maison. ­Textilier som gardiner och kuddar tillhör bästsäljarna.

 

17. Svenska designer

nordicdesigncollective.se

Nätbutiken startades­ för att stödja talangfulla och ­ svenska formgivar­e som är i ­början av sina karriärer. Köp fina affischer, k­uddar och brickor från ­morgondagens designstjärnor­.

 

18. Färgstarkt & svenskt

favoritsaker.se

Inredningsdetaljer och presenter som sätter extra färg på hemmet. ­Färgstarka produkter från svenska märken som Littlephant, Mini empire och Omm design. Har även roliga prylar till ­barn­rummet.

 

19. Skandinavisk design

designonline.se

Nätbutik som ­startade 2002. Säljer ett urval av skandinavisk design. Du ­hittar ­märken som ­Marimekko, Iittala, S­telton och Ferm living. Här hittar du både nyheter och klassiker.

 

20. Vintage & industristil

artilleriet.se

Här hittar du i­ndustriell och nyskapande design. Sortimentet består av en utvald blandning klassisk ­vintage och nutida inredningsdetaljer samt ­möbler. Du hittar märken som Muuto, Lilla bruket och Lindform.

 

LÄS MER om nätshopping!