Huset byggdes 2016.
1 av 6: Huset byggdes 2016. Foto: Andreas Dahlström
Villan har högt i tak och...
2 av 6: Villan har högt i tak och... Foto: Andreas Dahlström
... ekparkettgolv.
3 av 6: ... ekparkettgolv. Foto: Andreas Dahlström
Sovloftet är sex kvadratmeter.
4 av 6: Sovloftet är sex kvadratmeter. Foto: Andreas Dahlström
Altan på tre sidor av huset. Mer sol åt folket!
5 av 6: Altan på tre sidor av huset. Mer sol åt folket! Foto: Andreas Dahlström
Helkaklat duschrum.
6 av 6: Helkaklat duschrum. Foto: Andreas Dahlström

Minivilla i Stockholm för under 2 miljoner

Vem skulle inte vilja bo i en modern minivilla? Den har altan i tre vädersträck så den är perfekt för den som gillar att sola från tidig morgon till sen kväll!

Villan eller studiohuset som det också kallas ligger i stadsdelen Munkholmen i Sigtuna, Stockholms län. Huset som ligger ute på Hemnet byggdes föra året, och för 1,8 miljoner kan den bli din. 

– Intresset har varit ok. Det har varit rätt lugnt hittills. Munkholmen är trevligt och allt i huset är nytt och fräscht, berättar Pontus Vindahl, mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

LÄS OCKSÅ: Sveriges minsta lägenhet på 10 kvadratmetrarna 

Fönstret släpper in mycket ljus. Foto: Andreas Dahlström

LÄS OCKSÅ: Här är Sveriges 10 finaste minivillor 

Studiohus i Sigtuna, utanför Stockholm

En grusgång leder fram till huset som omges av gräsmatta. Innanför dörrarna möts man av kombinerat kök och vardagsrum. Det är högt i tak och stora fönster släpper in ljus på parkettgolvet i ek och på de vita väggarna. Köket är nytt med alla moderna bekvämligheter. Det finns plats för ett köksbord för två personer.

En trappa i vitt trä leder upp till ett mysigt sovloft på sex kvadratmeter. Om man vill kolla på tv i sängen går det alldeles utmärkt då det finns det plats för tv och tv-bänk. Badrummet är helkaklat med frostade fönster. Trots att huset är litet finns det vid grusgången plats för fyra till fem bilar (!). 

 

Nära till badplatser 

Munkholmen är ett populärt område i Sigtuna. Det är grönt och skönt och nära till flera badplatser. Sigtuna stad är också nära. Från Sigtuna kan man pendla enkelt till Arlanda och Märsta och vidare till Stockholm och Uppsala. I Stockholm innerstad kostar en etta i snitt 94 000 kronor per kvadratmeter. För den som inte vill betala riktigt så mycket det kan vara värt att bo i Sigtuna, nära Stockholm.

LÄS OCKSÅ: 10 lyxigaste villorna till salu just nu 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!