Plantera frön. Fyll rullarna med jord och ställ i plastlåda eller på en bricka. Rullens djup gör att plantorna kan utveckla långa, fina rötter. Man kan vattna underifrån, vilket ger bra fukt åt rötterna och lagom torrhet på ytan för grodden.Sen är det bara att plantera ut hela rullen i landet eftersom den praktiskt nog förmultnar.
1 av 7: Plantera frön. Fyll rullarna med jord och ställ i plastlåda eller på en bricka. Rullens djup gör att plantorna kan utveckla långa, fina rötter. Man kan vattna underifrån, vilket ger bra fukt åt rötterna och lagom torrhet på ytan för grodden.Sen är det bara att plantera ut hela rullen i landet eftersom den praktiskt nog förmultnar.
Presentpappersrullar brukar bli oregerliga och vilja rulla upp sig. Det slipper man med hjälp av en uppklippt toarulle!
2 av 7: Presentpappersrullar brukar bli oregerliga och vilja rulla upp sig. Det slipper man med hjälp av en uppklippt toarulle!
Suveräna servettringar. Rita steck på rullen för att få ringarna jämna och fina och skär eller klipp av dem. Klistra fast omslagspapper och annat fint, varför inte spetsar, vackra band eller pärlor? Snyggaste servettringarna för fina festen!
3 av 7: Suveräna servettringar. Rita steck på rullen för att få ringarna jämna och fina och skär eller klipp av dem. Klistra fast omslagspapper och annat fint, varför inte spetsar, vackra band eller pärlor? Snyggaste servettringarna för fina festen!
Vem kan tro att denna snygga blomranka i själva verket är nåt så prosaiskt som toarullar?
4 av 7: Vem kan tro att denna snygga blomranka i själva verket är nåt så prosaiskt som toarullar?
Supercool väggkonst.
5 av 7: Supercool väggkonst.
Iphonehögtalare. Skär hål i rullen, stick in anslagstavlenålar som små ben och voilà – enkla högtalare!
6 av 7: Iphonehögtalare. Skär hål i rullen, stick in anslagstavlenålar som små ben och voilà – enkla högtalare!
Sladdsamlare. Slipp sladdtrasslet genom att trä toarullar över de hoplindade sladdarna. Vill man göra rullarna starkare och snyggare kan man klä dem  med kontaktplast först.
7 av 7: Sladdsamlare. Slipp sladdtrasslet genom att trä toarullar över de hoplindade sladdarna. Vill man göra rullarna starkare och snyggare kan man klä dem  med kontaktplast först.

Smartaste grejerna att göra med en toarulle!

Väggkonst, sladdsamlare och såkruka...

Ja, du borde nog spara dina tomma toapappersrullar.

Här har vi samlat smarta tips – det visste du inte att man kunde göra med en toarulle!

Pyssla mer med toarullar

Världens bästa pysseltips

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 89 kr. Köp nu!