Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 2
Visste du att du kan handla direkt i vår nya webbutik? Klicka enkelt på plustecknen i bilden. Välkommen till LEVA&BO Shopping!
Foto: Cornelia Nordström
2 AV 2
Klicka enkelt på plustecknen i bilden för att handla i vår nya webbutik. Välkommen till LEVA&BO Shopping!
Foto: Cornelia Nordström

Skapa stilen! Så inreder du med marmor, mässing och rosa toner

Skapa en lyxigt romantisk stil med carraramarmor och blank mässing. Mixa mjuka sandtoner, blekrosa pasteller och dramatiskt svart – och låt maffiga växter ta plats.

Klicka på produkterna för att handla direkt i LEVA&BO:s nya webbutik!

Foto: Cornelia Nordström

Håll ihop färgskalan. Välj en färg och utgå från den när du pusslar ihop inredningen i rummet. Svart, vitt och dova pasteller passar perfekt ihop med vit marmor och detaljer i mässing. Klicka på plustecknen i bilden för att handla i LEVA&BO:s nya webbutik.

 

LEVA&BO Shopping: Se alla nyheter i vår webbutik HÄR

 

LEVA&BO Shopping: Se fler fina soffbord i vår webbutik HÄR

 

Foto: Cornelia Nordström

Gruppera. Samla fina detaljer i både marmor och mässing för ett maffigare intryck. Släng med något svart för att skapa djup. Jobba med olika nivår och matcha höga ljusstakar med låga lyktor. Ljuslyktor Kin med pulverlackad utsida och insida i blankpolerad mässing, från 198 kronor styck, Skultuna. Klicka på plustecknen i bilden för att handla.

 

LEVA&BO Shopping: Se alla nya julstjärnor i vår webbutik

 

Foto: Cornelia Nordström

Mjukt och stilrent. En storslagen bukett av färska snittblommor ger liv åt den lite strama inredningen. Tänk på att plocka upp färgerna i rummet för ett behagligt intryck. Klicka på plustecknen i bilden för att handla.

 

Foto: Cornelia Nordström

Dramatiskt. Satsa på tavlor eller prints som adderar dramatik till lyxkänslan. Här tavlor av Karl Mårtens, Skata, 1 800 kronor, Korp, 4 500 kronor, finns att köpa i LEVA&BO:s nya konstgalleri. Klicka på plustecknen i bilden för att handla.

 

LEVA&BO Shopping: Så gör du sovrummet lyxigt romantiskt

Utvalda favoriter

Finaste inredningen som matchar stilen hittar du i vår nya webbutik! Välkommen att handla hos LEVA&BO Shopping! Kuddar, krukor och mjuka plädar – här nedanför ser du våra utvalda favoriter. Klicka på produkterna och handla direkt. 

 

Styling Kristina Arvline och Lena Frank

LEVA&BO Shopping

I LEVA&BO:s webbutik hittar du allt inom inredning. Kuddar och plädar, möbler och lampor, glas och porslin, populära varumärken och nya designers. Dessutom finns ett stort urval av tavlor i vårt konstgalleri. Vi bjuder på massor av inspiration och utvalda shoppingtips – varje dag.

Välkommen till LEVA&BO Shopping!

HANDLA SÄKERT

LEVA&BO driver webbutiken LEVA&BO Shopping med redaktionens handplockade favoriter. Shoppen erbjuder en trygg betalnings- och leveranslösning!

Betala säkert med Klarna, du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt.