Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Leva & bo>Shopping

Publicerad 20 dec 2017 08:29

Nu släpper populära Karolina Palmér nytt original! Här är "Celebration"

Endast ett ex! Originalmålningen "Celebration" av konstnären Karolina Palmér. Klicka på plusset i bilden för att handla i LEVA&BO:s webbutik.

Endast ett ex! Originalmålningen "Celebration" av konstnären Karolina Palmér. Klicka på plusset i bilden för att handla i LEVA&BO:s webbutik.

1/3

Konstnären Karolina Palmér gick från ekonom till att bli en av LEVA&BO:s mest populära konstnärer!

Konstnären Karolina Palmér gick från ekonom till att bli en av LEVA&BO:s mest populära konstnärer!

2/3

Endast ett ex! Originalmåningen "Blue eyed girl" av konstnären Karolina Palmér. Klicka på plusset i bilden för att handla i LEVA&BO:s webbutik.

Endast ett ex! Originalmåningen "Blue eyed girl" av konstnären Karolina Palmér. Klicka på plusset i bilden för att handla i LEVA&BO:s webbutik.

3/3

Fantasifulla målningar med massor av färger, androgyna figurer och mystiska blickar – det är vad som kännetecknar Karolina Palmérs målningar.

Nu släpper hon originalet "Celebration" hos LEVA&BO.

– Jag tycker verkligen att man borde fira och njuta mer i vardagen.

PASSA PÅ! Det finns endast ett exemplar.

Karolina Palmér har gått från ekonom till en av de mest populära konstnärerna i LEVA&BO:s konstgalleri. Hon har sin alldeles egna stil med massor med färg.

– Jag blir så glad av färg! Även om figurerna inte ler och skrattar så finns det en energi och glädje i dem. Det är som att man kan suga åt sig av energin och glädjen bara genom att titta på dem.

Berätta om nya "Celebration"!

– Det är en akrylmålning. Jag går igenom perioder med olika färger och toner. Jag upplever att den gammelrosa färgen gör målningen mjuk och tillsammans med de andra färgerna skapas en känsla av fest. De två figurerna trivs och har roligt tillsammans. Jag har precis fyllt 40 och det har varit mer firande än vanligt det här året, vilket har varit roligt, men jag upplever generellt att människor inte firar allt man borde fira, som små saker i vardagen. Jag vill ha mer vardagsfirande!

LÄS OCKSÅ: Så gör du snyggaste tavelväggen – enkla tipsen

 

Originalmålningen "Celebration". Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&BO.

...

Vad använder du för teknik?

– Jag målar antingen i akryl eller akvarell. Sedan tycker jag om att experimentera med olika tekniker. Jag kan måla med penslar som vanligt, men även speja, använda roller och händer och ibland ristar jag i tavlan.  

Du har även ett till original?

– Akrylmålningen "Blue Eyed Girl" gjorde jag i våras då jag jag var inne i en blå period. Olika färger väcker olika känslor hos mig. Blått kan både vara en kall och varm färg, men för mig är blått varmt och lugnande. Så jag har utgått från blå toner när jag har målat och sedan har figuren vuxit fram. Just den här figuren har ett fint och stilla uttryck. Jag gör det inte medvetet, men jag tror att mina känslor när jag målar ger figuren dess speciella uttryck och känsla.

 

Originalmålningen "Blue Eyed Girl". Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&BO.

...

Du har även två nya prints!

"With a little help from my friends" är ett tryck av en akrylmålning. Den föreställer mina figurer som samlas i ett stadsliknande landskap. Titeln har jag valt för att jag tycker om Beatles låt med samma titel och för att den säger något om målningen. Det finns en fin och mjuk känsla och stämning mellan figurerna, de stöttar och hjälper varandra. Vänskap är ett viktigt tema i mina målningar.

 

Printet "With a little help from my friends". Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&BO.

 

"Under ytan" är ett tryck av en akvarellmålning. Den här figuren har ett mer fundersamt och allvarligt uttryck. Det händer så mycket tunga saker runtomkring i världen. Jag tror att jag omedvetet bearbetar saker när jag målar och att jag helt enkelt har funderat mycket när jag målat den här.

 

Printet "Under ytan". Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&BO.

...

Bara hos LEVA&BO

I LEVA&BO:s konstgalleri kan du köpa både originalmålningarna i akryl och printsen av Karolina Palmér.

Originalen "Celebration", 100 x 100 centimeter och "Blue eyed girl", 60 x 60 centimeter, är exklusiva för LEVA&BO. Det finns bara ett exemplar av varje målning.

Printsen "With a little help from my friends" och "Under ytan" är signerade i A3-format.

...

Missa inte! Sista chansen

Nu är det även sista chansen för dig som vill köpa Karolina Palmérs limiterade höstkollektion 2017 med printsen "Italy" och "Lemon tree", 50 x 70 centimeter.

Alla exemplar är signerade och kollektionen säljs endast till årsskiftet.

...

LEVA&BO:s konstgalleri: Se alla tavlor av Karolina Palmér här 

Gå direkt till LEVA&BO konstgalleri