Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Leva & bo>Shopping

Publicerad 15 dec 2017 13:20

7 favoriter! Äntligen släpper vi nya kollektionen av Anna Handell

<span>Nya &quot;Deco hares&quot; av Anna Handell finns endast hos LEVA&amp;BO – i 100 exemplar. Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&amp;BO.</span>

Nya "Deco hares" av Anna Handell finns endast hos LEVA&BO – i 100 exemplar. Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&BO.

1/5

Nya &quot;Seahorses&quot; av Anna Handell finns endast hos LEVA&amp;BO – i 100 exemplar. Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&amp;BO.

Nya "Seahorses" av Anna Handell finns endast hos LEVA&BO – i 100 exemplar. Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&BO.

2/5

Nya &quot;Bird chatter&quot; av Anna Handell finns endast hos LEVA&amp;BO – i 100 exemplar. Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&amp;BO.

Nya "Bird chatter" av Anna Handell finns endast hos LEVA&BO – i 100 exemplar. Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&BO.

3/5

Nya &quot;Deco camouflage&quot; av Anna Handell finns endast hos LEVA&amp;BO – i 100 exemplar. Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&amp;BO.

Nya "Deco camouflage" av Anna Handell finns endast hos LEVA&BO – i 100 exemplar. Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&BO.

4/5

Konstnären Anna säger att nya kollektionen rymmer &quot;skimrande fjäderdräkter, transparenta lönnblad, eucalyptus, dekorerade vaser och sjöhästar med sina mystiska och egendomliga mönstrade kroppar.&quot;

Konstnären Anna säger att nya kollektionen rymmer "skimrande fjäderdräkter, transparenta lönnblad, eucalyptus, dekorerade vaser och sjöhästar med sina mystiska och egendomliga mönstrade kroppar."

5/5

Foto: Björn Handell

Vördnaden inför naturen är den röden tråden i Anna Handells konst. 

I nya kollektionen "Deco paradise" finns mystiska sjöhästar, dekorativa vaser och transparenta eukalyptusblad. 

– Jag har verkligen gett mig hän och experimenterat med mönster och utsmyckningar!

Nya kollektionen Deco paradise är exklusivt framtagen för LEVA&BO. Det finns endast 100 signerade exemplar av varje motiv. HANDLA HÄR

 

Berätta om den nya kollektionen!

– Jag har tidigare jobbat med en kollektion som heter Paradise och Deco paradise är en fortsättning på den. Jag har verkligen gett mig hän och experimenterat med mönster och utsmyckningar så det finns mycket glädje och lekfullhet. Det finns ett paradis i naturen även i det alldagliga och enkla. 

LEVA&BO:s konstgalleri: Se alla tavlor av Anna Handell HÄR

Färgerna i kollektionen är dova och gyllene med skimrande grönt som när solljus letar sig igenom lövverk och de spröda bladnerverna framträder som mönster.

Här finns skimrande fjäderdräkter, transparenta lönn- och eukalyptusblad, dekorerade vaser och sjöhästar.

 

Nya "Deco camouflage". Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&BO.

 

Varifrån får du inspirationen?

– Jag har känt att jag behöver ge mig tid för att förnya mig själv och min bildkonst. Naturen är min främsta inspirationskälla och det här är en kärleksförklaring till tidigare konst- och arkitekturepoker då man dekorerade med största omsorg. 

LEVA&BO:s konstgalleri: Se alla tavlor av Anna Handell HÄR

– Under höstlovet reste jag och familjen till bergssjöarna i norra Italien. Det var vackert och lite kyligt vid de djupa sjöarna och höga bergssidorna. Där hittade jag mina färger då jag upplevde att alla färger var transparenta, gyllene och skimrande. 

 

Nya "Deco hares". Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&BO.

 

Du har tidigare målat många fåglar, men i den här kollektionen finns flera sjöhästar. Varför just sjöhästar?

– De är lika mystiska och livfulla som fåglar i sin uppsyn. De väcker så många frågor i mitt huvud. De ser sköra ut och är så dekorativa och de passar in i mitt paradis. Jag har också alltid varit fascinerad av tidigare århundradens illustratörers strukturerade arbete med botanisk dokumentation av växter och djur. Därför blev det flera uppradade sjöhästar i "Seahorses" och vaser i "Deco vases"

 

Nya "Seahorses". Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&BO.

 

Det finns också flera vaser. Är det något med formen du tycker om? 

– Jag har arbetat mycket med att dekorera serviser det senaste året och jag tycker om den höga slanka formen så jag har tagit in den även i min konst.

 

Nya "Deco vases". Klicka på plusset i bilden för att handla hos LEVA&BO.

 

Vad har du fått för reaktioner på den nya kollektionen?

– Jag har faktiskt bara visat upp små detaljer eller halvskumma bilder från mitt ritbord på Instagram fram tills nu. Mina följare har blivit glada och nyfikna på de gyllene bladen och sjöhästarna.

Begränsad upplaga

I LEVA&BO:s konstgalleri kan du köpa gicléetryck av Anna Handell. Motiven är tryckta på syrafritt ålderbeständigt fine art papper i 100 procent bomull. Samtliga motiv ur kollektionen Deco paradise finns formatet 50 x 70 centimeter. 

Passa på! Upplagan är begränsad och alla exemplar är signerade och numrerade.

LEVA&BO:s konstgalleri: Se alla tavlor av Anna Handell HÄR

Gå direkt till LEVA&BO:s konstgalleri