1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Se Legobitarna som är både goda och roliga

Nu är det ultimata legot här. Inte nog med att det går att bygga med och är ätbart, det har dessutom tillverkats i materialet choklad.

Det är den japanska illustratören Akihiro Mizuuchi som har tillverkat produkten som möjliggör drömmen för alla, möjligtvis undantaget hundar – Legobitar gjorda av choklad.

För konsumenten är det bara att hälla choklad i gjutformarna han har designat och när det bruna godiset har stelnat är det bara att bygga, precis som med riktigt Lego. Den största skillnaden är att du sedan kan äta upp bitarna när du har tröttnat på att konstruera med dem, och att det kan bli en kladdig historia ifall du bygger med dem där det är för varmt.

Fansen jublar

Sedan Mizuuchis produktlanserades på sidan Behance har Lego-fans över hela världen jublat.

Men det är inte första gången ätbara Legoprodukter lanseras, e-handelssidan Etsy har sedan tidigare lanserat olika Legobitar som går att både äta och dekorera cupcakes med.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday Rea - 70% rabatt på Leva & Bo! Se erbjudande