Samsung gör hundkoja med läsplatta och pool

Nu kan hunden din få ett eget lyxhus.

Eller vad sägs om läsplatta, löpband och pool?

Men kostar det så smakar det, 260 000 kronor.

https://www.youtube.com/watch?v=JdjxRTzWoxA

En sån här hundkoja har du garanterat aldrig sett förut. Det är teknikföretaget Samsung, som mest gör smartphones och tv-apparater, som kastat sig in i en helt ny marknad. De har nämligen skapat ett exklusivt lyxhus för hundar.

Kojan har läsplatta

Hundkojan som kostar närmare 260 000 kronor har två vilorum, en underhållningsavdelning och en taklös sektion som släpper in frisk luft. I priset ingår även ett löpband täckt av konstgräs, en speciell hydroterapi-pool, skräddarsydda tapeter och inramade porträtt tillsammans med en tasskontrollerad snackbehållare.

Som om det inte vore nog har Samsung även låtit installera en läsplatta på väggen i vilorummet.

12 designers jobbade med den

Hundkojan är väldigt cool och skulle definitivt vara en snygg inredningsdetalj i vilket hus som helst, men i det här fallet lär det nog bara locka en mindre grupp intressenter på grund av priset.

Det krävdes 12 designers för att skapa den fantastiska hundkojan. Detta efter att ha intervjuat 1 500 hundägare om vad de skulle vilja ha i en lyxhundkoja.

Anledningen till att huset kom till från början var att Samsung skulle promota en hundutställning i Storbritannien i år. Just den hundkojan kommer sedan att lottas ut på sociala medier.

 

Källa: Worthly.com

 

Läs också:

10 katter som satt sig i knepiga situationer 

Så gör du världens bästa tält till din katt

Aktuellt just nu