1 av 3: Spegelputsaren. Med denna spegeltorkare (som enkelt fästes på spegeln med sugpropp) drar du bara ett svep och voila, nu har du en klar spegel. Foto: Youtube
2 av 3: Tandkrämsklämmaren. Nog finns det roligare saker än att försöka få ut tandkrämen ur tuben. Med denna smarta manick slipper du göra det själv. Foto: Youtube
3 av 3: 2. Inslagspapper till alla tillfällen. Välj bara det du vill uttrycka genom att ringa in rätt ord på papperet. Funkar såväl till julafton, födelsedagar som bröllop och massor av annat. Foto: Youtube

Sakerna du inte visste att du behövde

Du trodde att du har allt du behöver där hemma?

Då ska du kolla in dessa coola superuppfinningar.

När du ser dem förstår du inte hur du klarat dig tidigare.

1. Spegelstrykbrädan

Var man ska förvara strykbrädan är ett aber för många. Med denna lösning är det inte längre något problem. Så fort du är klar förvandlas strykbrädan på ett ögonblick till en stående och snygg spegel att ha framme där det passar.

 

LÄS OCKSÅ: 10 galna möbler du kanske inte vill ha hemma

2. Inslagspapper till alla tillfällen

Hittar du inte rätt inslagspapper? Har du kanske också glömt att köpa tillhörande gratulationskort? Köp upp dig på detta ultimata presentpapper som passar alla tillfällen. Välj bara det du vill uttrycka genom att ringa in rätt ord på papperet. Funkar såväl till julafton, födelsedagar som bröllop och massor av annat.

3. Superparaplyet

Det är tidig morgon, du är trött och upptäcker att det regnar. Nu blir det problem med kaffet du alltid köper på vägen till jobbet, eftersom du har paraplyet i ena handen och datorn i den andra. Men, det är enkelt löst med detta paraply som har en alldeles egen mugghållare!

 

LÄS OCKSÅ: 8 onödiga prylar du aldrig kommer ha användning för

4. Tandkrämsklämmaren

Nog finns det roligare saker än att försöka få ut tandkrämen ur tuben. Med denna smarta manick slipper du göra det själv. Dessutom har den en sugpropp så du kan sätta upp den på spegeln eller kaklet.

 

5. Spark-barnvagn

Älskar du att åka sparkscykel/scooter, men kan inte göra det lika ofta nu när du har barn i barnvagn? Då ska du kolla in denna. Här har man låtit tillverka en hybrid där du placerar babystolen i en speciell hållare, och sedan är det bara att köra!

 

6. Spegelputsaren

Man har precis klivit ur duschen eller badet och behöver se sig i spegeln. Kanske har man också bråttom med att göra sig i ordning. Då är det extra irriterande med imman. Med denna spegeltorkare (som enkelt fästes på spegeln med sugpropp) drar du bara ett svep och voila, nu har du en klar spegel. Dessutom slipper du fula fläckar efteråt, som det blir om man använder händerna.

7. Fruktspray

Aldrig mer kladd eller uttorkad och bortkastad frukt. Med denna lilla spray som du enkelt sticker ned i frukten är det bara att spraya. Inget går förlorat då frukten inte kommer att torka ut, eftersom du inte skurit upp frukten och kan spara den.

8. Ultimata pizzadelaren

Varför ha fler redskap än man behöver? I det här fallet kanske både sax eller kniv och serveringsspade. Lådorna svämmar över i köket ändå. Med denna så kallade spadsax får du allt i ett.

 

LÄS OCKSÅ: Coolaste köksprylarna för alla matälskare

9. Spagettigaffeln

En del försöker snurra upp spagettin (inte alltid det enklaste) på gaffeln medan andra sörplar i sig dem för att det känns lättare. Med denna utmärkt specialdesignade gaffel snurrar man enkelt upp spagettin, och den stannar på plats! Aldrig mer sörplande eller kladd på kläder och bord för att spagettin åker av.

10. Mugglås

Är du trött på att din te/kaffemugg alltid försvinner, eller lånas av andra. Med denna speciella mugg kommer det aldrig att hända igen. Du behöver nämligen en speciell nyckel för att kunna låsa upp och använda muggen.

 

LÄS OCKSÅ: 5 smarta saker du kan göra med kaffekoppen

11. Kapsylringen

Vill du bli poppis på nästa ölfest ska du införskaffa denna speciella kapsylöppnarring. Du kan gå runt och glänsa, det kommer nämligen se ut som att du öppnar flaskorna med bara handen. Kul partytrick!

12. Stearinljusåtervinnaren

Blir du också irriterad på att se fina stearinljus gå till spillo? Skulle du vilja använda dem många gånger till? Då ska du leta rätt på stearinljusåtervinnarljusstaken. Allt eftersom ljuset brinner ned, smälter stearinet och åker in i behållaren. När det sedan stelnat har du ett helt nytt ljus. Så smart! Både ekonomiskt och miljövänligt.

 

Källa: allas.se/youtube

 

LÄS OCKSÅ:

Hantverkarna som borde tänkt efter före

10 prylar somgör ditt badrum till världens häftigaste

Prylarna du inte visste att du behöver i sommar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!