1 AV 2
Det är inte alla som har sin pappa i närheten, men vill ändå göra något kul för honom på fars dag.
Foto: Getty Images
2 AV 2
Det finns flera lösningar på presenter du kan ge trots att du inte kan träffa din pappa. Se nedan.
Foto: Fotolia

Så uppvaktar du pappa som bor långt bort

På fars dag är det många som vill uppvakta sin pappa med en present.

Bor din pappa i en annan stad? Det finns många sätt att uppvakta honom på ändå. 

Här får du 6 superlösningar på fars dags-presenter!

1. Skicka en tårta med posten

Foto: Fotolia

Tårta är en ofta självklar del när vi ska uppvakta någon eller fira något i Sverige. Men det är ju svårt om man har en pappa som bor i en annan stad. Då kan man använda sig av hemsidan postkaka.se, de levererar till och med utomlands! Man väljer tårta eller kaka på deras hemsida och skriver ett meddelande. Man kan även få en bild på tårtan om man vill. 

2. Blommogram

Ett klassiskt och enkelt sätt att uppvakta någon som bor långt bort. Och ett mycket uppskattat sådant. Vem blir inte glad av att få motta en bukett blommor av bud på sin dag, i det här fallet fars dag. Det finns massor av företag på nätet som har blombud, och i stort sett alla fysiska blombutiker med. 

 

LÄS OCKSÅ: Det här betyder blomman du ger bort

3. Chokladogram

Foto: Fotolia

Vill man inte skicka blommor av någon anledning är chokladogram ett ypperligt förslag – de allra flesta gillar choklad. Även det levereras med bud och chokladvarianterna är många, liksom förpackningarna, och det finns flera prisklasser att välja på. 

4. Skicka en bok/bokogram

De allra flesta uppskattar att få böcker. Numera finns det faktiskt också både bokogram och pocketogram om man vill ha hjälp med det och veta att det ska komma fram samma dag, det vill säga på söndagen. Annars kan man också själv skicka en bok, men då får inte pappa det samma dag och det är ju lite trist.

5. Spa/annan upplevelse

Foto: Fotolia

Att ge bort en upplevelse är alltid något som uppskattas av vuxna. Det kan vara spa, ett restaurangbesök eller något äventyrligt. Det finns mängder av företag som specialiserat sig på färdiga paket med upplevelser. Googla runt på nätet!

 

LÄS OCKSÅ: Därför firas pappa på fars dag

6. Trisslott/biobiljett

Vem vill inte vinna storvinsten? Om inte annat är det spännande bara att få skrapa en lott. Det är så enkelt att skicka på posten också i ett litet kuvert, liksom biobiljett. Men då får man skicka tidigt i veckan så det kommer fram på fredag och be sin pappa att inte öppna förrän på söndag.