Så pyntar vi inför julen - se vårt hem här!

LANTKÖK
I det rymliga köket lagar Johanna gärna goda rätter till sina vänner. Skåpens dörrknoppar är gamla trådrullar och varje låda är märkt med små lappar som skvallrar om innehållet.

LANTKÖK I det rymliga köket lagar Johanna gärna goda rätter till sina vänner. Skåpens dörrknoppar är gamla trådrullar och varje låda är märkt med små lappar som skvallrar om innehållet.

Foto: Sara Södergård

1 av 10

Vid matbordet
Unika detaljer ger Johannas hem personlighet. Den gröna lampan som hänger över köksbordet är en gammal modell som finns i grisstall.

Vid matbordet Unika detaljer ger Johannas hem personlighet. Den gröna lampan som hänger över köksbordet är en gammal modell som finns i grisstall.

Foto: Sara Södergård

2 av 10

Godisbord
I december finns alltid ett godisbord hemma hos Johanna, det ger stämning och glada gäster!

Godisbord I december finns alltid ett godisbord hemma hos Johanna, det ger stämning och glada gäster!

Foto: Sara Södergård

3 av 10

Värmande
Vid renoveringen byttes alla kakelugnar ut. Johanna tycker att julen är årets bästa årstid och börjar pynta så tidigt hon bara kan. Då får man njuta länge.

Värmande Vid renoveringen byttes alla kakelugnar ut. Johanna tycker att julen är årets bästa årstid och börjar pynta så tidigt hon bara kan. Då får man njuta länge.

Foto: Sara Södergård

4 av 10

Plats för umgänge.
I vardagsrummet finns en tv, men den har ingen central plats. Istället är det brasan och soffan som lockar. Även här har Johanna förvandlat en gammal dörr till en möbel, genom att skapa ett underrede som kan bära upp dörrens vikt.

Plats för umgänge. I vardagsrummet finns en tv, men den har ingen central plats. Istället är det brasan och soffan som lockar. Även här har Johanna förvandlat en gammal dörr till en möbel, genom att skapa ett underrede som kan bära upp dörrens vikt.

Foto: Sara Södergård

5 av 10

Sötsaker. Johanna låter julgodiset blir en del av inredningen med ett härligt uppdukat bord.

Sötsaker. Johanna låter julgodiset blir en del av inredningen med ett härligt uppdukat bord.

Foto: Sara Södergård

6 av 10

Testund
Julen är bäst, det är mysigt med lugn och ro

Testund Julen är bäst, det är mysigt med lugn och ro

Foto: Sara Södergård

7 av 10

Nya färger
Julen kan vara rosa och inte bara röd. Eftersom Johanna gillar den romantiska känslan rosa ger får även den färgen vara med.

Nya färger Julen kan vara rosa och inte bara röd. Eftersom Johanna gillar den romantiska känslan rosa ger får även den färgen vara med.

Foto: Sara Södergård

8 av 10

Sovrummet
Johanna inreder gärna med ord, just dessa finns på sänggaveln. Andra citat finns uppsatta på väggar lite här och var, positiva budskap som påminner om att ta det lugnt och njuta av dagen.

Sovrummet Johanna inreder gärna med ord, just dessa finns på sänggaveln. Andra citat finns uppsatta på väggar lite här och var, positiva budskap som påminner om att ta det lugnt och njuta av dagen.

Foto: Sara Södergård

9 av 10

Huset
Det tog ett år att renovera sekelskiftesvillan från 1800-talet. Då byttes även kakelugnar och väggar ut.

Huset Det tog ett år att renovera sekelskiftesvillan från 1800-talet. Då byttes även kakelugnar och väggar ut.

Foto: Sara Södergård

10 av 10

Andra har också läst

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Läs mer