Så blir du ett proffs på Blocket

Är du ett Blocket-fan men vill bli ett proffs, både på att sälja och hitta? Här är knepet samt hemliga listan på sakerna du får sålt inom en timme!

Foto: Anna Bizon/iStock

1 av 2: Är du ett Blocket-fan men vill bli ett proffs, både på att sälja och hitta? Här är knepet samt hemliga listan på sakerna du får sålt inom en timme!

Då ska du använda dig av bevakning, med hjälp av mail eller pushnotiser från Blocket-appen, för att vara först på bollen när annonsen du är på jakt efter kommer ut.

Foto: Skärmdump blocket.se

2 av 2: Då ska du använda dig av bevakning, med hjälp av mail eller pushnotiser från Blocket-appen, för att vara först på bollen när annonsen du är på jakt efter kommer ut.

Är du ett Blocket-fan men vill bli ett proffs, både på att sälja och hitta?

Det finns olika tricks för att lyckas bli snabbare, bättre och tjäna pengar.

Här är knepet samt hemliga listan på sakerna du får sålt inom en timme!

Andra har också läst

Letar du efter något speciellt att köpa på Blocket? Då ska du använda dig av bevakning, med hjälp av mail eller pushnotiser från Blocket-appen, för att vara först på bollen när annonsen du är på jakt efter kommer ut.

 

LÄS OCKSÅ: 16 konstiga typer på Blocket som du irriterar dig på

Få snabba besked i Blocket-appen

Hur många gånger har man inte sett en annons man letat efter, som lagts ut för 15 minuter sedan och redan är såld? Det behöver aldrig mer hända. Har du appen för Blocket får du ett plingljud så fort det du letar efter har lagts ut.

Att bevaka en sökning är superenkelt:

1. Se till att du är inloggad. Har du inget Blocket-konto måste du skapa ett. Skaffa gärna appen också för att få besked ännu snabbare, via pushnotiser i mobilen, annars blir det via mail.

2. Gör därefter en vanlig sökning på det du letar efter.

3. Klicka på "skapa bevakning" ovanför resultatlistan.

4. Nu är det klart! Bara att invänta.

 

LÄS OCKSÅ: Här är fler prylar som kan gör dig rik på Blocket

Säljer snabbast på Blocket

Ska du sälja något? Då kan vi avslöja vilka 10 varumärken som efterfrågas mest just nu. Har du något av nedanstående kan det vara sålt inom en timme. Så det är bara att fota och lägga ut annons. Vad väntar du på?

BMW

Volvo v70

Ikea Hemnes

Sonos

Tripp Trapp

iPhone 6

ps4

Ikea Kallax

Stokke

String

 

LÄS OCKSÅ:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande