Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Festfixare. Inredaren Isabelle McAllisters bästa barnkalastips är ansiktsmålning. "Det är jättekul och barnen älskar det. Det är dessutom mycket enklare än vad man tror."Festfixare. Inredaren Isabelle McAllisters bästa barnkalastips är ansiktsmålning. "Det är jättekul och barnen älskar det. Det är dessutom mycket enklare än vad man tror."Festfixare. Inredaren Isabelle McAllisters bästa barnkalastips är ansiktsmålning. "Det är jättekul och barnen älskar det. Det är dessutom mycket enklare än vad man tror."
Festfixare. Inredaren Isabelle McAllisters bästa barnkalastips är ansiktsmålning. "Det är jättekul och barnen älskar det. Det är dessutom mycket enklare än vad man tror."

Roligare barnkalas? Isabelle visar vägen

Isabelle McAllister är aktuell i SVT:s Fixa rummet och med en sprillans ny bok om barnkalas.

Isabelle McAllister

Isabelle Mcallister - Inredare på tv

Ålder: 35.

Gör: Programledare, designer, föreläsare, bloggare.

Bor: Södermalm i Stockholm.

Aktuell med: Boken Alla balla kalas som hon gjort tillsammans med Ann Söderlund och Christina Breeze le Guellaff. Kostar 50 kronor och säljs på Ica.

Blogg: dosfamily.com.

Varför har ni gjort en kalasbok?

- Därför att det är så kul med barnkalas men man blir lätt lite stressad av det, så vi vill hjälpa alla stressade föräldrar. Vi har gjort ett koncept med en låda fylld med allt man behöver för barnkalaset och en bok fylld med bra tips.

Vad tipsar ni om?

- Allt från vad man bör tänka på vid inbjudan till olika temakalas. Men också mängder av gör-det-själv-tips och kul pyssel som även piffar till en vardagsmiddag.

Ditt roligaste kalastips?

- Ansiktsmålning! Det är jättekul och barnen älskar det. Det är dessutom enklare än vad man tror. Funkar med kajal, läppstift, sådant man har hemma. Annars har Panduro ett bra kit med pensel, färger och instruktionsbroschyr.

Kul minne från något kalas när du var liten?

- Mina föräldrar ordnade alltid bombastiska barnkalas. De är lite konstnärstyper så det var alltid karamellfärgade tårtor i knallrosa eller gult. En gång hade de bakat in en sådan där bajskorv av plast i gräddtårtan. De låg platta på golvet av skratt, men jag var kanske tio och hade blivit lite för gammal för sådana skämt och tyckte mest de var piniga.

Du har gjort Fixa rummet på SVT. Vad är vanligaste önskemålet från barnen?

- De vill få det mysigt. Sedan vill de ha olika teman som fotboll, natur eller rymden. Kojor är också väldigt poppis.

Vad har du på gång framöver?

- Just nu designar jag ganska mycket möbler. Och så föreläser jag om inredning och jobbar med ett webbprojekt.

-

Isabelle Mcallister

Inredare på tv

Ålder: 35.

Gör: Programledare, designer, föreläsare, bloggare.

Bor: Södermalm i Stockholm.

Aktuell med: Boken Alla balla kalas som hon gjort tillsammans med Ann Söderlund och Christina Breeze le Guellaff. Kostar 50 kronor och säljs på Ica.

Blogg: dosfamily.com.

-

 

Kalasdax. Med boken Alla balla kalas vill författarna inspirera till roliga lekar, festliga godsaker och pyssel.Kalasdax. Med boken Alla balla kalas vill författarna inspirera till roliga lekar, festliga godsaker och pyssel.Kalasdax. Med boken Alla balla kalas vill författarna inspirera till roliga lekar, festliga godsaker och pyssel.
Kalasdax. Med boken Alla balla kalas vill författarna inspirera till roliga lekar, festliga godsaker och pyssel. Foto: Foto: Eric Josjö