1 av 3: Au Bon Climat Chardonnay 2010 (90116) USA, 199 kr
2 av 3: La Vespa 2010 (2721) Italien, 119 kr
3 av 3: Gurra Gurra Creek Shiraz 2012 (6302) Australien, 79 kr

Pulled pork – tre supergoda viner till!

LEVA & BO:s vinexpert Gunilla Hultgren Karell tipsar om tre viner som passar särskilt bra till pulled pork! Här hittar du ett fantastiskt recept från Mitt Kök!

RÖTT

Au Bon Climat Chardonnay 2010 (90116) USA, 199 kr
Läckert lyxvin med maffig smak av nötter, smör och rostade toner. Rik. Lång eftersmak. Till pulled pork, långstekt fläskkarré med potatispuré.

 

La Vespa 2010 (2721) Italien, 119 kr
Generöst i nyansrik stil. Drag av mogen frukt, mandel, krydda och frisk syra.
Gärna till pulled pork, långkokt fläskkarré.

 

 

Gurra Gurra Creek Shiraz 2012 (6302) Australien, 79 kr
Ekovin  med lite storvulen smak med massor av bär, eucalyptus, vanilj och lite  kanel. Gärna till pulled pork med rökig sås på surdegsbröd.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!