Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Pressrelease från CDON.com
Leva och bo>Pressreleaser

Publicerad 21 nov 2018 15:17

CDON.COM storsatsar på Black Friday

CDON.COM går all-in under Black Friday 2018, med hundratals erbjudanden, 24 superdeals och en 24-timmar lång livesändning direkt från huvudkontoret i Malmö.

Den 23 november kl. 00.00 presenterar CDON.COM - Nordens ledande Marketplace sin Black Friday-kampanj i ett banbrytande format. Under dygnet kommer kunder att kunna shoppa hundratals produkter till Black Friday priser. Nytt för i år är att hundratals erbjudanden släpps redan kl. 00.00, samt 24 superdeals som släpps en gång i timmen. En superdeal är en produkt, med ett väldigt förmånligt pris som bara gäller i en timme. Superdealsen är extremt begränsade och så pass eftertraktade att det är värt att hålla sig vaken hela natten för att få tag i ett eller flera exemplar. Dessutom upprepar CDON.COM fjolårets succé med att sända live under 24 timmar, ett koncept som går under namnet #CDONLIVE.

- #CDONLIVE är ett format som gör att våra kunder kan lära känna oss på CDON.COM och samtidigt få insyn i vad som händer bakom kulisserna på ett e-handelsbolag under årets största shoppingfest, där mer än 150 duktiga medarbetare jobbar stenhårt för att ge alla våra kunder en fantastisk shoppingupplevelse.
Säger Kristoffer Väliharju, VD på CDON.COM.

Under #CDONLIVE kombineras produkttester, presentation av Black Friday-erbjudanden och superdeals, gästintervjuer och underhållning i ett unikt format i form av en livesändning som pågår i 24 timmar, direkt från CDON.COM:s huvudkontor i Malmö. Produktionen görs i samarbete med reklambyrån Bästa Kompisar.

- Under Black Friday kan kunder klicka hem alla sina julklappar från CDON.COM och slippa köa i överfyllda butiker. Det kommer att finnas mer än hundratals prisvärda erbjudanden inom alla våra produktsegment.
Säger Kristoffer Väliharju.

På Black Friday kommer kunder att kunna fynda inom alla produktsegment på CDON.COM, bland annat sport- och friluftsprodukter, leksaker, inredning och möbler, skönhet, gamingprodukter, hushållsartiklar, hemelektronik och mycket mer.
    
   
Kontaktperson: Kristoffer Väliharju, VD på CDON.COM.

+46 70 41 30 970 | Kristoffer.Valiharju@cdon.com

Följande bilagor finns för nedladdning:

Pressmeddelande (PDF)
Av CDON.com
Cision News

Pressreleaser

Pressreleaser är nyheter från olika företag.