1 AV 3
Så här ser den gamla versionen ut. Mobilen som lanserades år 2000 kom att älskas av i stort sett alla.
Foto: Elgiganten.se
2 AV 3
Är du också trött på alla smartphones som laddar ur och går sönder hela tiden? Då har du chansen att köpa den klassika ”evighetsmobilen”Nokia 3310 från och med onsdag.
Foto: Nokia.com
3 AV 3
Vem har kunnat glömma spelet Snake på Nokia 3310? Nu kommer även den tillbaka. Som vi har längtat!
Foto: Youtube

Nu är den klassiska telefonen tillbaka

Vem har glömt som kära gamla mobil, Nokia 3310?

Telefonen som aldrig gick sönder och hade ”Snake”.

Mobilen med en i dag närmast ikonisk status – nu släpps en ny!

Kommer du ihåg tiden när du kunde lämna huset utan att ha med dig en laddare eller extra batteri till mobilen? Det var tider det. Och kommer du ihåg klassikern Nokia 3310 – telefonen som aldrig gick sönder, oavsett vad du gjorde med den, och dessutom hade hållbart batter!? Mobilen som lanserades år 2000 kom att älskas av alla.

 

LÄS OCKSÅ: Få mer utrymme i mobilen – magiska tricket! 

Faktum är att telefonen har ett högt andrahandsvärde än i dag, om man jämför med andra elektronikprylar, då den just håller så bra och dessutom fått en närmast ikonisk status. Däremot lämnar den kanske en del i övrigt att önska, med tanke på den tekniska utvecklingen.

 

Foto: Nokia.com

Prata i 22 timmar utan att behöva ladda

Då kan vi glädja er med att en ny och uppdaterad version av samma telefon släpps på marknaden redan i dag, onsdag! Och det bästa av allt är att du kommer inte att behöva ha med dig laddare till denna nya version heller. Den har ett extra hållbart batteri – du kan prata i hela 22 timmar eller lämna telefonen standby i en hel månad utan att batteriet dör!

 

LÄS OCKSÅ: Därför ska du inte ta med mobilen på toaletten 

Billig, kurvig, olika färger, bra batteri och med kamera

Den nya och omarbetade versionen kommer att kosta under 400 kronor. Den har en färgad skärm och ny kurvig design. Den kommer även att ha en kamera med blixt, liksom ett hörlursuttag. Och ja, den har självklart spelet Snake! 

 

LÄS OCKSÅ: 10 saker du inte visste din phone kunde göra 

Nyheten om telefonens comeback läckte ut redan i februari men nu är det alltså klart att den släpps just i dag den 24 maj. Den kommer att finnas i fyra olika färger, grå, blå, röd och gul. Vi gissar att många kommer köa, om inte annat så av nostalgiskäl.