ANNONS

Innehåll från NOA Gallery

Köp bröderna Lundqvists revolver för Non Violence Art Project här

Nu kan du bidra till kampen mot våldet genom att köpa den berömda skulpturen med den knutna revolvern, en av världens mest kända fredssymboler.

Köp bröderna Lundqvists designade revolver hos NOA Gallery!

De framgångsrika ishockeyspelarna och tvillingbröderna Henrik Lundqvist, målvakt i New York Rangers, och Joel Lundqvist, lagkapten i ­Frölunda HC, är två av de profiler som har gjort sina egna versioner av konstverket, ursprungligen skapat av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd.

NOA Gallery: Köp revolvern av bröderna Lundqvist här

Foto: Henrik Jansson

Döpt efter hemstaden Åre

Bröderna Lundqvist har tillsammans designat en revolver med ett unikt motiv på varje sida. Tvillingbrödernas egen tolkning av symbolen fick namnet "830 13 for Peace by Henrik och Joel Lundqvist" efter postadressen i Åre, som de kommer ifrån.

Bara hos NOA Gallery! Skulpturens ena sida visar Frölundas färger och Joel Lundkvists spelarnummer. Foto: Per-Erik Adamsson / Per-Erik Adamsson

 

Bara hos NOA Gallery! Den andra sidan av skulpturen visar New York Rangers färger och Henrik Lundqvists spelarnummer.

Stöd kampen mot våldet

För varje såld skulptur går överskottet till Non-­Violence Projects arbete mot våld. Stiftelsen Non-­Violence Project Foundation är en internationell organisation som utbildar unga i ­ickevåld, självkänsla och konflikthantering. Organisationen har sedan starten utbildat mer än åtta miljoner unga människor och lärare i 30 länder på fem kontinenter.

Passa på! Begränsad upplaga

Den knutna revolvern är i dag en av världens mest kända fredssymboler och står bland annat placerad utanför FN:s högkvarter i New York, Berlin och Peking.

Skulpturen av Henrik Lundqvist och Joel Lundqvist för Non-Violence Art Project finns att köpa på NOA Gallery i tre olika storlekar – 19 centimeter, 40 centimeter och 1 meter.

"830 13 for Peace by Henrik och Joel Lundqvist" är tillverkad på handmålad polyresin och säljs i en begränsad upplaga.

Det finns endast 499 exempl  ar av den mindre storleken, 99 exemplar av mellanstorleken och 8 exemplar  av den största.

Ett äkthetscertifikat medföljer.

NOA Gallery: Köp revolvern av bröderna Lundqvist här

Gå direkt till NOA Gallery

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och NOA Gallery och ej en artikel av LEVA&BO

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande