Möbler för trångbodda – se supersmarta idén<br />

BILD SAKNAS

Vill du dubblera utrymmet i ditt boende?

Med dessa magiska möbler är det fullt möjligt.

Kolla in filmen och låt dig inspireras och fascineras!

Andra har också läst

Är du trångbodd och har problem med möbleringen? Har familjen utökats men ni har inte råd att flytta till större? Då kan detta vara någonting för dig. Ett rum kan enkelt bli två, eller tre, och på knappt någon yta alls får du plats med möbler med flera olika användningsområden.

Bord blir till säng med ett klick

Sängar som fälls ut från väggar, små bord som blir stora – eller varför inte blir till en stol? En soffa som blir en våningssäng, en garderob som snurras runt och blir en dubbelsäng, soffbord som blir till matbord. Där skrivbordet står klickar du på en knapp och inom några sekunder har du en säng. Kreativiteten har inga gränser.

Magiska möbler

– Folk kommer till mig och berättar om sina små boenden och förstår inte hur de ska kunna bo eller möblera, tills de får se våra produkter och inser att de kan bo både bekvämt och snyggt, säger Ron Barth, ägare av Resource furniture.

Hans företag har specialiserat sig på att göra ”magiska” möbler med flera olika funktioner, just för att ta vara på utrymmet i största möjliga mån. Med inriktning på just små lägenheter och trångbodda.

– En lägenhet med två sovrum där det andra verkar för litet kan de plötsligt bo två barn i, och du kan plötsligt köpa en lägenhet som du har råd med, säger Barth.

 

Källa: Cutepuppylove.me

 

Läs också:

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Läs mer