1 AV 5
Christina Öberg vill ha ett romantiskt och lite lyxigt sovrum.
2 AV 5
Före. Sovrummet före Mijas frafmart.
3 AV 5
Före. En annan del av sovrummet innan det fick sig en ansiktslyftning.
4 AV 5
Efter. Mija har gjort nya sänggavlar i Mdf-material och fiberfill, som hon klätt i sammetstyg och fäst med möbelspik. På väggen stora ramar tapetserade med storblommig, romantisk tapet.
5 AV 5
Vad passar bättre i ett sovrum än ett snirkligt sminkbord?

Mija Kinning skapar lyxromantik i Lekeryd

I det fjärde programmet av "Det knackar" parkerar Mija Kinning sin mobila verkstad vid sjön strax intill Sunds herrgård i Lekeryd.

Där bor Christina Öberg i en trivsam lägenhet, men hon är inte nöjd med sitt sovrum och önskar att Mija får in lite lyx och romantik i rummet.

Du ser förvandlingen i programmet här [ http://www.expressen.se/tv/noje/det-knackar/ ]

Har du missat de första tre första programmen i "Det knackar", [ http://www.expressen.se/tv/noje/det-knackar/ ]klicka här.

Vill du veta var Mija köpt inredningen som används i programmen finns den informationen på [ http://detknackar.se/ ]detknackar.se, och klicka på efterbilder.

 

I nästa program besöker "Det knackar" Janne och Susanne Rickling i Örsundsbro. De behöver hjälp att färdigställa en av sina tre gårdar så att de kan flytta in.

Det avsnittet ser du på ­expressen.se från torsdag 4 oktober, klockan 14.

MIJAS 3 BÄSTA

1. Att sätta vackra lister i ett trist gipstak, från en känsla av kontors tak till herrgårds/slotts känsla. Jag vet ju vart jag skulle vilja vakna.

2. En tjock matta i hela sovrummet ger en lyxig känsla och dessutom tar den en del ljud.

3. Att bygga en egen säng gavel är inte så svårt, lite fantasi och bra verktyg. Det som är kul med att bygga själv är att den blir helt unik.