Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Visst är det mysigt att gosa med katten i soffan? Men sen fastnar katthåret i tyget och det blir jobbigt att städa. Men det finns ett smart knep för att råda bot på allt hår i soffan. Bläddra vidare, så får du se.Visst är det mysigt att gosa med katten i soffan? Men sen fastnar katthåret i tyget och det blir jobbigt att städa. Men det finns ett smart knep för att råda bot på allt hår i soffan. Bläddra vidare, så får du se.Visst är det mysigt att gosa med katten i soffan? Men sen fastnar katthåret i tyget och det blir jobbigt att städa. Men det finns ett smart knep för att råda bot på allt hår i soffan. Bläddra vidare, så får du se.
Använd en fönsterskrapa i soffan. På så vis samlar du lätt ihop katthåret.Använd en fönsterskrapa i soffan. På så vis samlar du lätt ihop katthåret.Använd en fönsterskrapa i soffan. På så vis samlar du lätt ihop katthåret.
1 AV 2
Visst är det mysigt att gosa med katten i soffan? Men sen fastnar katthåret i tyget och det blir jobbigt att städa. Men det finns ett smart knep för att råda bot på allt hår i soffan. Bläddra vidare, så får du se.
Foto: Shutterstock
2 AV 2
Använd en fönsterskrapa i soffan. På så vis samlar du lätt ihop katthåret.
Foto: Shutterstock/Fotolia

Lättaste sättet att få bort katthår från soffan

Om du har katt hemma känner du igen dig.

Soffan är full av katthår och det känns omöjligt att få bort.

Här är knepet som räddar dig – och soffan.

Det här tipset, som kommer från Sköna hem, är oslagbart. Du har säkert redan testat det mesta för att få bort katthåret, men blir aldrig nöjd.

Vad du behöver är en vanlig fönsterskrapa, som du sedan skrapar soffan med. Då samlas allt katthår i tussar och du kan hur lätt som helst städa soffan från allt irriterande hår.

Helt klart värt att testa!

 

LÄS OCKSÅ:

 20 möbler som din katt verkligen skulle älska
 

 Så gör du världens bästa, och enklaste, tält till din katt
 

 De bästa djurbilderna du någonsin sett