Kungligt barnrum för prins och prinsessa

<strong>Gosig guldnalle</strong><br>Barnets bästa vän kan vara glittrigt glammig. Guldnalle, 14:95 kronor, hm.se.

1 av 11: <strong>Gosig guldnalle</strong><br>Barnets bästa vän kan vara glittrigt glammig. Guldnalle, 14:95 kronor, hm.se.

<strong>Plats för sagor</strong><br>Det var en gång en liten prinsessa... Vägghylla i trä till favoritböckerna, 269 kronor, dunderbutiken.se.

2 av 11: <strong>Plats för sagor</strong><br>Det var en gång en liten prinsessa... Vägghylla i trä till favoritböckerna, 269 kronor, dunderbutiken.se.

<strong>Gyllene kaninlampa</strong><br>Kaninen är en gullig nattlampa som ger ledljus i barnrummet, 679 kronor, bonti.se.

3 av 11: <strong>Gyllene kaninlampa</strong><br>Kaninen är en gullig nattlampa som ger ledljus i barnrummet, 679 kronor, bonti.se.

<strong>Ordning och reda</strong><br>Det blir en salig röra, det är inget att göra. Men med bra förvaring blir det lättare att hålla ordning. Byrå Anne, 11 860 kronor, horreds.se.

4 av 11: <strong>Ordning och reda</strong><br>Det blir en salig röra, det är inget att göra. Men med bra förvaring blir det lättare att hålla ordning. Byrå Anne, 11 860 kronor, horreds.se.

<strong>Prinsesstårta</strong><br>Bjud på tårta med tårtbitar av trä. Marsipanros av trä och tårtspade ingår, 129 kronor, mio.se.

5 av 11: <strong>Prinsesstårta</strong><br>Bjud på tårta med tårtbitar av trä. Marsipanros av trä och tårtspade ingår, 129 kronor, mio.se.

<strong>Flaggfest</strong><br>Vimplar gör en glad, flagga varje dag! Vimpel av tyg i olika tyger och mönster, 79 kronor, ahlens.se.

6 av 11: <strong>Flaggfest</strong><br>Vimplar gör en glad, flagga varje dag! Vimpel av tyg i olika tyger och mönster, 79 kronor, ahlens.se.

<strong>Prinsessan på ärten</strong><br>Fixa en sänghimmel så blir sängen mysigare. Bäddset av ekologisk bomull till spjälsäng med broderad text. Finns i flera färger och med texterna; Tryggare kan ingen vara, Vyssan lull och Gullunge, 795 kronor, afswedala.se. På bilden har man piffat till spjälsängen Brio sleep, cirka 3 695 kronor, brio.se.

7 av 11: <strong>Prinsessan på ärten</strong><br>Fixa en sänghimmel så blir sängen mysigare. Bäddset av ekologisk bomull till spjälsäng med broderad text. Finns i flera färger och med texterna; Tryggare kan ingen vara, Vyssan lull och Gullunge, 795 kronor, afswedala.se. På bilden har man piffat till spjälsängen Brio sleep, cirka 3 695 kronor, brio.se.

<strong>Mitt hem är min borg</strong><br>Lektält i form av en fästning blir kul att gömma sig i. Funkar även bra som solskydd ute i slotts- parken, 329 kronor,<br>dunderbutiken.se.

8 av 11: <strong>Mitt hem är min borg</strong><br>Lektält i form av en fästning blir kul att gömma sig i. Funkar även bra som solskydd ute i slotts- parken, 329 kronor,<br>dunderbutiken.se.

<strong>Tuta och kör med pottan!</strong><br>Röd potta med ratt gör toalettbesöken lite roligare då man kan låtsas att man åker bil, 239 kronor, storochliten.se.

9 av 11: <strong>Tuta och kör med pottan!</strong><br>Röd potta med ratt gör toalettbesöken lite roligare då man kan låtsas att man åker bil, 239 kronor, storochliten.se.

<strong>Eget gym</strong><br>Pappa Daniel hade tidigare ett eget gym så självklart ska prinsessan Estelle också ha ett, 179 kronor, ikea.se.

10 av 11: <strong>Eget gym</strong><br>Pappa Daniel hade tidigare ett eget gym så självklart ska prinsessan Estelle också ha ett, 179 kronor, ikea.se.

<strong>Guldnapp!</strong><br>Lyxig napp från Elodie details. Uppfyller Europeisk säkerhetsstandard och är lämplig från 3 månader. Sugdel i silikon, 279 kronor, babyroom.se.

11 av 11: <strong>Guldnapp!</strong><br>Lyxig napp från Elodie details. Uppfyller Europeisk säkerhetsstandard och är lämplig från 3 månader. Sugdel i silikon, 279 kronor, babyroom.se.

Piffa barnkammaren till en modern liten prins eller prinsessa med årets hetaste inredningsfärg - rött, och blinga till det med detaljer i guld.

Andra har också läst

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande