Tomtarna intar Åhléns! Tjuvkika på årets julnyheter

Foto: Åhléns

1 av 4

Foto: Åhléns

2 av 4

Foto: Åhléns

3 av 4

Foto: Åhléns

4 av 4

Djupa röda toner, sammet, ull och jadegrönt står i fokus när Åhléns hoppar på släden och presenterar sitt julsortiment 2018. 

Känslan är klassisk och traditionell skandinavisk stil – i en modern tappning. 

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Det är mer än två månader kvar till julafton men liksom de andra stora inredningskedjorna redan gjort presenterar nu Åhléns sitt julsortiment. 

Åhléns beskriver att i fokus i år står den moderna skandinaviska stilen. ”Färgpaletten är varm och stämningsfull. Djupa toner av rött, brunt och jadegrönt möter upplyftande toner av gult och blek ljusrosa. ”

Foto: Åhléns

 

Foto: Åhléns

 

Foto: Åhléns

Klassiskt tema med modern känsla

Mönster och material på kuddar och tyger beskriver Åhléns skapats utifrån från ”moderna tolkningar av traditionella skandinaviska ullbroderier, sammet och dekorativa mönster med ett samtida uttryck, skapar en modern känsla till ett annars klassiskt tema.”

LÄS MER: Nu är lägenheten i "Bonusfamiljen" till salu 

Foto: Åhléns

 

Foto: Åhléns

Lekfullt pynt gör julgranen gladare

När det kommer till julgranspyntet samsas det klassiska med det tillåtande och lekfulla. Här finns allt från de röda, blänkande röda kulorna till dalahästar, glittriga enhörningar, virkade snöflingor, dinosaurier och flamingos.  

Foto: Åhléns

 

Foto: Åhléns

Julen inleds på Åhléns vecka 43, då med fokus på advent och julsortimentet fylls på fram till dopparedan. 

Flera andra inredningskedjor har redan presenterat sina julkollektioner, som Mio där julen kännetecknas av två stilar, Rusta som tagit fram tre julstilar, Ikeas extravaganta dova färger och Ellos Home med stämningsfulla väggar och mjuka tyger.

LÄS MER: Så gör du vackra höstplanteringar med växter som tål kyla 

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Läs mer