1 av 4: Så här såg Petras girlang ut enligt hemsidan... Foto: Halens
2 av 4: ... men när girlangen väl var uppsatt blev resultatet som på bilden till höger. Foto: Halens / Privat
3 av 4: Petra Lindell hade tänkt pynta utomhus till jul och beställde en girlang till ytterdörren på nätet. Foto: Privat
4 av 4: "Vi skrattade mest för att den såg så ful och tanig ut, speciellt till skillnad från hur den sett ut på bilden. Därefter tog vi ner den direkt", säger Petra. Foto: Halens

Petra skulle göra fint julpynt – blev inte som hon tänkt sig

Petra Lindell hade tänkt pynta utomhus till jul och beställde en girlang på Halens webbshop. Tanken var att denna "täta och fina grangirlang" som den beskrevs som på nätet, skulle hängas som dekoration runt dörren. Men det blev minst sagt en besvikelse när girlangen levererades hem, redo för att sättas upp!

Via Halens hemsida köpte Petra Lindell en julgirlang för att dekorera ytterdörren med.

- Jag såg bilden av en slump på nätet och tyckte att girlangen såg fyllig och fin ut. Jag tänkte att den kunde blir fin runt vår dörr hemma till jul, speciellt eftersom att det är svårt att få till en riktig på det sättet. Eftersom girlangen på bilden var runt en bred dörr så tänkte jag även att den skulle täcka hela vägen ner på vår.

 

LÄS OCKSÅ: Så mycket billigare är det på Gekås i Ullared – Linda gjorde en jämförelse

”Tät och fin”

På hemsidan beskrevs girlangen på följande sätt: "Tät och fin grangirlang som passar utmärkt både inom- som utomhus. Skapa en härligt julig stämning genom att klä balkongräcket eller runt ytterdörren med denna girland".

 

LÄS OCKSÅ: Bästa husmorstipsen du måste ha till jul – kolla här!

 

"Ful och tanig"

När den väl kom fram blev det minst sagt en besvikelse.

- Vi skrattade mest för att den såg så ful och tanig ut, speciellt till skillnad från hur den sett ut på bilden. Därefter tog vi ner den direkt. Den fick bli utfyllnad till en annan girlang i stället.

Har du varit med om något liknande tidigare?

- Nej tack och lov inte!

Petra Lindell berättar att hon inte haft tid eller ork att reklamera.

- Men med tanke på hur många som har reagerat på min blogg så har jag i alla fall varnat andra för att göra samma misstag och kan lägga 549 kronor på något annat i stället.

 

LEVA&BO Shopping: Du har väl inte missat vår nya webbutik? Välkommen att handla hos LEVA&BO Shopping

 

LÄS OCKSÅ: 

Så enkelt räddade Lotta sin slokande amaryllis – se smarta knepet!

7 finaste blommorna i vinter – här är favoriterna till jul

Ditt duschdraperi är en riktig snuskbomb – så här ska du rengöra det

Andra har också läst

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!