1 av 3: Skapa ett härligt naturligt intryck med en adventsljusstake i obehandlad björk. Finns även i grått, läs mer nedan. Foto: Granit
2 av 3
3 av 3

Lys upp i advent! Här är årets finaste adventsljusstakar

Lys upp vinternatten och skapa stämning med adventsljusstakar. Höga och pampiga eller stilrena och diskreta. Det finns en adventsljusstake för alla smaker. 

Här är 12 fina tips!

Gör julfint i fönstret med en välkomnande adventsljusstake. Här har vi valt ut tolv stämningsfulla favoriter som du kan köpa till advent. 

1. Klassisk sjuarmad elljusstake från Star Trading hos Ellos

Inred klassiskt och stilrent med denna sjuarmade ljusstake i trä från Star Trading. Annons: Köp ljusstaken här (länk till Ellos)

2. Elljusstake med glaskupor från Markslöjd hos Ellos

Ljusstaken Mäster från Markslöjd är tillverkad i metal har fem ljus och klara glaspartier runtom. Modellen finns även i en variant med tre armar och en med sju armar. Annons: Köp adventsljusstaken här (länk till Ellos)

3. Lys upp med ett luciatåg från Star Trading hos Åhléns

Sprid härlig julstämning med ett vackert luciatåg. Träljusstaken kommer från Star Trading och har sju ljuskällor. Annons: Köp adventsljusstaken här (länk till Åhléns)

4. Elljusstake i trendig design från Star Trading hos Ellos 

Adventsljusstaken Milano från Star Trading är en ljusstake i trendig design med sju armar. Ljusstaken finns även som guldfärgad och krom – perfekt om du vill matcha din Sarfatti-taklampa. Annons: Köp adventsljusstaken här (länk till Ellos)

5. En adventsljusstake grann som en gran från Granit

Med en form som en liten gran ger den här grålackade adventsljusstaken ett lite rustikt och naturligt intryck. Lamporna ger ett varmt och ljust sken och ljusstaken finns även som obehandlad björk och med fem eller sju armar. Annons: Köp adventsljusstaken här (länk till Granit)

6. Adventsljusstake med känsla av smidesjärn från Jotex

Svart sjuarmad adventsljusstake i traditionell stil. Annons: Köp adventsljusstaken här (länk till Jotex)

7. Elljusstake med trärena klot från Granit

En naturligt vacker adventsljusstake med träkulor i obehandlad björk. Annons: Köp adventsljusstaken här (länk till Granit)

8. Adventsljusstake med gloria från Star Trading hos Åhléns

Inred elegant med adventsljusstaken Glory. Adventsljusstaken från Star Trading är tillverkad i trä och har en mässingsfärgad ring runt sig. Annons: Köp ljusstaken här (länk till Åhléns)

9. Stråla bordsdekoration – miniljusstake från Ikea

Adventsstjärna och elljusstake i ett! Bordsdekorationen Stråla från Ikea är batteridrivern och kostar 179 kronor. 

10. Hög och pampig adventsljusstake från Star Trading hos Ellos

Inred med en hög ljusstake för ett pampigt intryck. Adventsljusstaken Elias är 67 centimeter hög tillverkad i trä med metallicfärgade och avtagbara manschetter. Elljusstaken finns i flera olika färger och kommer från Star Trading. Annons: Köp adventsljusstaken här (länk till Ellos)

11. Vacker mässingsfärgad elljusstake från Ellos

Skinande vackert får du med adventsljusstaken Max i metall och blank guldfinish. Annons: Köp adventsljusstaken här (länk till Ellos) 

12. Adventsljusstake i trä från Rusta

Elljusstaken Lighthed i gråmålat trä, kommer från Rusta och kostar 299 kronor. 

LÄS MER: Adventskalendrar 2020: Här hittar du julens bästa

LÄS MER: Nu är det jul igen! Här är vinterns nyheter på Ikea

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday Rea - 70% rabatt på Leva & Bo! Se erbjudande