Adventskalendrar 2019: Här hittar du julens finaste

Julen närmar sig – och det finns en mängd olika adventskalendrar att välja bland i år. En tekalender är klassisk.

1 av 2: Julen närmar sig – och det finns en mängd olika adventskalendrar att välja bland i år. En tekalender är klassisk.

Alla blir glada av en adventskalender – och det finns riktigt många roliga för vuxna.

Foto: Istock

2 av 2: Alla blir glada av en adventskalender – och det finns riktigt många roliga för vuxna.

Räkna ner dagarna till jul med en mysig, god eller lyxig adventskalender fylld med te, kaffe, lakrits, noveller, doftljus eller karameller.

Vi har listat 11 extra fina kalendrar för julen 2019.

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Adventskalendrar är inte bara till för barn längre. I dag finns en hel uppsjö av vackra och lyxiga kalendrar med saker i – ja, härliga julkalendrar som innehåller allt annat än en liten tomte i ljus mjölkchoklad. Vi listar 2019 års finaste kalendrar för vuxna. Te, kaffe, noveller, doftljus, skönhetslyx, mörk choklad och lakrits. Nu väntar vi bara på december...

1. Kaffekalender från Nabo

Kaffeadventskalendern består av 24 luckor bryggmalet kaffe som varierar i rostning, ursprung och karaktär. I kalendern finns även fyra smaksatta sorter med toner av salt, karamell och choklad. Annons: Köp kaffekalendern här (extern länk)

2. Tekalender från Pukka

Viker du ut den fina kalendern bildar den en julgran fylld med örtte, fruktte och grönt te från Pukka. En ny värmande smak varje dag i december, lyckan är gjord för teälskaren! Annons: Köp te-kalendern här (extern länk)

3. Fina noveller från Novellix

Läs en ny novell varje kväll i december. I årets Novellix-kalender blandas utvalda klassiker med nyskrivna berättelser.

4. Muminkalender med lakrits

Alla som samlar på Muminkoppar - se hit! Vad sägs om en muminkalender med lakritsfigurer för hela december? Utmaningen är att lista ut viken figur som gömmer sig bakom respektive lucka... Finns bara i limiterad upplaga. Annons: Köp muminkalendern här (extern länk)

5. Skönhetsskalender från Lumene

Julkalendern innehåller 24 guldkorn från finska skönhetsmärket Lumene, varav 16 st är hudvård och 8 st makeup-produkter. 100 % vegansk. Annons: Köp hudvårdskalendern här (extern länk) 

6. Kolakalender från Pärlans konfektyr

24 bitar fruktiga, kryddiga, salta, söta, klassiska, udda, vuxna och barnsliga kolabitar. Var dag bjuds du på en kola i choklad från Pärlans konfektyr. Annons: Köp kolakalendern här (extern länk)

7. Tekalender från Nabo

24 sorters te med fokus på gröna och svarta teer som kompletteras av vitt, rooibos och örtte. Till varje tesort får du en liten berättelse, och i häftet som följer med får du instruktioner för att kunna brygga varje kopp till perfektion. Annons: Köp tekalendern här (extern länk). 

8. Lakritskalender från Lakrids by Bülow

Spendera december med lakrits från Lakrids by Bülows Här snackar vi krispiga överraskningar, glimrande kulor och söta frestelser. Det gömmer sig två godbitar bakom varje lucka. Annons: Köp lakritskalendern här (extern länk)

9. Mörk chokladkalender från Chokladfabriken

Årets mörka chokladkalender från Chokladfabriken är fylld med chokladen Andoa noir, en ekologisk mörk choklad med kakaohalt på 70%. 

10. Karamellkalender från Karamelleriet

Vad sägs om en kalender fylld med syrliga, hårda, chokladöverdragna karameller? Det gömmer sig 2 karameller bakom varje lucka. Annons: Köp karamellkalendern här (extern länk)

11. Skönhetslyx och doftljus från Rituals

Räkna ned dagarna till jul med en lyxig guldskimrande kalender fylld Rituals-produkter och doftljus speceillt skapade för advent. 

LÄS MER: Paketkalender – alla tips för att göra en egen julkalender 

LÄS MER: Enkelt och fint julpyssel du kan göra själv 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande