Annons
X
EXPRESSEN.SE

Rösta och vinn med Houzz!

Jo men visst! Snudd på ett år tog det att få igång bloggen igen! Allsköns tekniska och tidsmässiga problem gjorde bloggen nedlagd och nästa begraven. Men. Skam den som bara ger upp! Aldrig!

Nu är jag igång igen och tänkte att jag kickstartar med en tävling! Jag har under året samarbetat med Houzz genom mina Bomässor jag medverkat på. Det vet ni inte men jag har rest land och rike runt och föreläst på Bomässans samtliga 17 mässor. Jag har lärt mig SJ:s sträckningar både kors och tvärs längs vårt avlååånga land! Många priopoäng blev det… Plus att jag har spelat in 12 avsnitt av Arga Snickaren även de ute i vårt vackra Svedala. Inte varit hemma mycket detta år.

Så till tävlingen i samarbetet med Houzz. De bad mig och 4 andra infuencers att spå 2018 års trend. Jag är inte mycket för trender överlag då jag tror att trender kan fräta ut ens egen stil samt bidra till ökad konsumtion. Så min trendspaning handlar mycket om hållbarhet, miljö och lantliv. Tävlingen går ut på att rösta fram din favorittrend inför nästa år och då kan du vinna en julsäck fylld med inredningsprylar. Följ länken här nedan för att medverka!

Julklappstävling med Houzz.

Foto: Magnus Ragnvid.

@alltihemmet, fotograf: @fotografforster och styling @camillafurst.

Inlägget Rösta och vinn med Houzz! dök först upp på Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för.

Maria Celins inredningsblogg

Maria Celin

Jag är inredare, stylist och programledare. Mitt jobb är världens bästa för att det är så omväxlande! Ena dagen stylar jag visningslägenheter och bär och skruvar möbler, andra dagen spelar jag in inrednings-tv. Och där emellan sköter jag mitt företag med allt vad det innebär, går på pressvisningar och inreder miljöer av olika de slag, både offentliga och privata.
  • Jag bloggar egentligen om allt som rör sig i mitt huvud, inredning, livet, färg och form.
  • Har ju såklart en stil jag gillar (50-tal) men låter mig inspireras av allt!
  • Just nu inspireras jag av resor. Drivs av rastlöshet och nyfikenhet.
  • Vägrar acceptera "det går inte". Om ingen hade gjort något annorlunda hade vi fortfarande varit grottmänniskor.