Annons
X
EXPRESSEN.SE

Jag ska göra Arga Snickaren

Då var det offentligt äntligen. I vår skall jag kuska land och rike runt tillsammans med Adam Alsing och Magnus Kvaernå för att spela in en helt ny tappning av Arga Snickaren! Vi har redan gjort två episoder klart och har sju kvar att spela in. Superkul att vara igång med inspelningar igen! Programmet börjar sändas den 15 februari.

Arga snickaren med Adam Alsing
Kanal 5
På bilden: Magnus ”Mange” Kvaernå, Adam Alsing och Maria Celin.
Foto: Magnus Ragnvid/Kanal 5
Prod. år: 2017

Inlägget Jag ska göra Arga Snickaren dök först upp på Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för.

Maria Celins inredningsblogg

Maria Celin

Jag är inredare, stylist och programledare. Mitt jobb är världens bästa för att det är så omväxlande! Ena dagen stylar jag visningslägenheter och bär och skruvar möbler, andra dagen spelar jag in inrednings-tv. Och där emellan sköter jag mitt företag med allt vad det innebär, går på pressvisningar och inreder miljöer av olika de slag, både offentliga och privata.
  • Jag bloggar egentligen om allt som rör sig i mitt huvud, inredning, livet, färg och form.
  • Har ju såklart en stil jag gillar (50-tal) men låter mig inspireras av allt!
  • Just nu inspireras jag av resor. Drivs av rastlöshet och nyfikenhet.
  • Vägrar acceptera "det går inte". Om ingen hade gjort något annorlunda hade vi fortfarande varit grottmänniskor.