Annons
X
EXPRESSEN.SE

Bendt Wingestolar

Var på Myrorna i Skärholmen för ett av mina projekt och kammade hem storpotten. Jag såg dem redan på långt håll. Munnen vattnades såsom det gör när man hoppas på att fynda(ni som vet ni vet). Nio stycken Bendt Winge-stolar från 60-talet. Instant love. Äh säkert svindyra här i Stockholm, tänkte jag. De vet att ta betalt i Stockholm med omnejd. 100 kr styck. På redigt! Inte nog med det. Butiksbiträdet kommer fram och berättar att de stått där en vecka utan att någon visat intresse. En vecka! Herregud! Folk! ”-Jag tar dem”!

Så nu är de mina. Måste fundera på vad jag skall göra med dem. Sälja dem? Putta in dem i något av mina projekt?

Inlägget Bendt Wingestolar dök först upp på Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för.

Maria Celins inredningsblogg

Maria Celin

Jag är inredare, stylist och programledare. Mitt jobb är världens bästa för att det är så omväxlande! Ena dagen stylar jag visningslägenheter och bär och skruvar möbler, andra dagen spelar jag in inrednings-tv. Och där emellan sköter jag mitt företag med allt vad det innebär, går på pressvisningar och inreder miljöer av olika de slag, både offentliga och privata.
  • Jag bloggar egentligen om allt som rör sig i mitt huvud, inredning, livet, färg och form.
  • Har ju såklart en stil jag gillar (50-tal) men låter mig inspireras av allt!
  • Just nu inspireras jag av resor. Drivs av rastlöshet och nyfikenhet.
  • Vägrar acceptera "det går inte". Om ingen hade gjort något annorlunda hade vi fortfarande varit grottmänniskor.