Annons
X
EXPRESSEN.SE

Gör servettringar av toarullar

4 dagar till julafton! Herrejisses. Men jag är lugn. Som en filbunke faktiskt. Allt löser sig. Är inte så himla stressad över julen längre. Bara vi får vara tillsammans och får något i magen så blir det bra.

Men att duka långbordet är alltid roligt. Kolla in min tutorial hur du kan göra unika och personliga servettringar av gamla toarullar!

Inlägget Gör servettringar av toarullar dök först upp på Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för.

Maria Celins inredningsblogg

Maria Celin

Jag är inredare, stylist och programledare. Mitt jobb är världens bästa för att det är så omväxlande! Ena dagen stylar jag visningslägenheter och bär och skruvar möbler, andra dagen spelar jag in inrednings-tv. Och där emellan sköter jag mitt företag med allt vad det innebär, går på pressvisningar och inreder miljöer av olika de slag, både offentliga och privata.
  • Jag bloggar egentligen om allt som rör sig i mitt huvud, inredning, livet, färg och form.
  • Har ju såklart en stil jag gillar (50-tal) men låter mig inspireras av allt!
  • Just nu inspireras jag av resor. Drivs av rastlöshet och nyfikenhet.
  • Vägrar acceptera "det går inte". Om ingen hade gjort något annorlunda hade vi fortfarande varit grottmänniskor.