Annons
X
EXPRESSEN.SE

Bomässan 2017

I veckan seglades ett superroligt uppdrag för 2017 i hamn. Bomässan kontaktade mig för några veckor sedan och frågade om jag var intresserad av att haka på deras mäss-cirkus under 2017. 17 orter i Sverige, 17 föredrag om inredning, 17 lördagar. Och självklart sa jag ja! Jag har ju en stor förkärlek för att turnera, när vi är ute och spelar in tv är det ett evigt flackande och det passar min rastlösa själ. Förutom att jag skall hålla föredrag skall jag även hålla i en loppisverkstad dit besökarna får ta med sig möbler och föremål hemifrån som behöver fixas till och fräschas upp. Det kan vara en stol som behöver nytt tyg, en byrå som behöver nya knoppar eller ett gammalt teakbord som behöver oljas om. I verkstaden kommer det finnas tyger, färger, hjul, knoppar och annat roligt som man kan förädla gamla möbler med. För är det något jag brinner för är det att ta till vara på saker som redan finns. Jag skall nog passa på att be familj och vänner om ursäkt för mitt bortavarande redan nu. 17 helger av 52 blir en del. Men jag älskar´t!

 

Inlägget Bomässan 2017 dök först upp på Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för.

Maria Celins inredningsblogg

Maria Celin

Jag är inredare, stylist och programledare. Mitt jobb är världens bästa för att det är så omväxlande! Ena dagen stylar jag visningslägenheter och bär och skruvar möbler, andra dagen spelar jag in inrednings-tv. Och där emellan sköter jag mitt företag med allt vad det innebär, går på pressvisningar och inreder miljöer av olika de slag, både offentliga och privata.
  • Jag bloggar egentligen om allt som rör sig i mitt huvud, inredning, livet, färg och form.
  • Har ju såklart en stil jag gillar (50-tal) men låter mig inspireras av allt!
  • Just nu inspireras jag av resor. Drivs av rastlöshet och nyfikenhet.
  • Vägrar acceptera "det går inte". Om ingen hade gjort något annorlunda hade vi fortfarande varit grottmänniskor.