Annons
X
EXPRESSEN.SE

Gör en egen kalender. Tutorial på bloggen

När kidsen var små kämpade jag med ”varje-dag-julklappar” i en kalender. Små, små klappar för lite pengar. Det tog typ två månader att få ihop 48 paket. Inte lätt. Jag har en annan idé nu. Slå in små meddelanden med goda gärningar och så var femte dag kan det vara en grej. En god gärning kan tex vara ”Le mot en okänd människa”, ”Håll upp dörren åt en som är äldre än du”. Eller varva med löfte om att läsa en bok. Eller slå in böcker som man redan har. Som var ett tag sedan ni läste.

Kolla in den här filmen om hur du enkelt och billigt kan göra en upphängning för paketen.

Inlägget Gör en egen kalender. Tutorial på bloggen dök först upp på Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för.

Maria Celins inredningsblogg

Maria Celin

Jag är inredare, stylist och programledare. Mitt jobb är världens bästa för att det är så omväxlande! Ena dagen stylar jag visningslägenheter och bär och skruvar möbler, andra dagen spelar jag in inrednings-tv. Och där emellan sköter jag mitt företag med allt vad det innebär, går på pressvisningar och inreder miljöer av olika de slag, både offentliga och privata.
  • Jag bloggar egentligen om allt som rör sig i mitt huvud, inredning, livet, färg och form.
  • Har ju såklart en stil jag gillar (50-tal) men låter mig inspireras av allt!
  • Just nu inspireras jag av resor. Drivs av rastlöshet och nyfikenhet.
  • Vägrar acceptera "det går inte". Om ingen hade gjort något annorlunda hade vi fortfarande varit grottmänniskor.