Annons
X
EXPRESSEN.SE

Gör en egen adventsljusstake. Tutorial här på bloggen.

Det lackar mot första advent. Har du rotat runt i källaren efter adventljusstaken ännu? Är den mystiskt uppslukad? Trodde det. Som vanligt. Strunt i det. Gör en egen, av återvinning! Kolla in filmen hur man gör.

 

Inlägget Gör en egen adventsljusstake. Tutorial här på bloggen. dök först upp på Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för.

Maria Celins inredningsblogg

Maria Celin

Jag är inredare, stylist och programledare. Mitt jobb är världens bästa för att det är så omväxlande! Ena dagen stylar jag visningslägenheter och bär och skruvar möbler, andra dagen spelar jag in inrednings-tv. Och där emellan sköter jag mitt företag med allt vad det innebär, går på pressvisningar och inreder miljöer av olika de slag, både offentliga och privata.
  • Jag bloggar egentligen om allt som rör sig i mitt huvud, inredning, livet, färg och form.
  • Har ju såklart en stil jag gillar (50-tal) men låter mig inspireras av allt!
  • Just nu inspireras jag av resor. Drivs av rastlöshet och nyfikenhet.
  • Vägrar acceptera "det går inte". Om ingen hade gjort något annorlunda hade vi fortfarande varit grottmänniskor.