Annons
X
EXPRESSEN.SE

Pusselbitar och vintage

Ungefär 100 år sedan jag bloggade. Jag ber om ursäkt för det. Det har varit lite mycket runtomkring. Men skam den som ger upp. Eller så ger man upp och kommer igen. Det är egentligen ingen skamligt att ge upp. Bara man lär sig något av det. Tror det är vad det här året har lärt mig. Vissa perioder är bättre och vissa sämre. Ur många olika perspektiv och jag tycker inte alls att det är fel att likna livet vid ett pussel. Det har ju gått inflation i ordet livspussel men jag tycker liknelsen ändå är bra. Det kan ju saknas bitar, vissa bitar kanske inte passar för man råkade lägga dem i fel kartong när man samlade ihop det senast. Vissa pussel har så tråkigt motiv att man blir besviken när man väl pusslat färdigt det. Andra pussel är så omöjliga att man ger upp när man lagt färdigt ramen. Samtliga pussel är alltid i vägen på matbordet när man ska duka. Men. Det måste pusslas.

Web-shoppen rullar på i stadig takt och jag jagar nya gamla saker. Det är ett så roligt arbete! Sakleta är min grej. Längtar till islossning och vår så jag kan dra till Tyskland igen. Här två Berlinerfynd som jag verkligen tycker om. En kulram och en signalröd kanna.

Inlägget Pusselbitar och vintage dök först upp på Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för.

Maria Celins inredningsblogg

Maria Celin

Jag är inredare, stylist och programledare. Mitt jobb är världens bästa för att det är så omväxlande! Ena dagen stylar jag visningslägenheter och bär och skruvar möbler, andra dagen spelar jag in inrednings-tv. Och där emellan sköter jag mitt företag med allt vad det innebär, går på pressvisningar och inreder miljöer av olika de slag, både offentliga och privata.
  • Jag bloggar egentligen om allt som rör sig i mitt huvud, inredning, livet, färg och form.
  • Har ju såklart en stil jag gillar (50-tal) men låter mig inspireras av allt!
  • Just nu inspireras jag av resor. Drivs av rastlöshet och nyfikenhet.
  • Vägrar acceptera "det går inte". Om ingen hade gjort något annorlunda hade vi fortfarande varit grottmänniskor.