Visste du att du kan handla utvalda produkter direkt i LEVA&BO:s webbutik? Klicka enkelt på plustecknen i inredningsbilderna. Välkommen till LEVA&BO Shopping!
1 av 2: Visste du att du kan handla utvalda produkter direkt i LEVA&BO:s webbutik? Klicka enkelt på plustecknen i inredningsbilderna. Välkommen till LEVA&BO Shopping! Foto: Joachim Belaieff
<p>Klicka enkelt på plustecknen i inredningsbilderna. Välkommen till LEVA&amp;BO Shopping!</p>
2 av 2: <p>Klicka enkelt på plustecknen i inredningsbilderna. Välkommen till LEVA&amp;BO Shopping!</p> Foto: Joachim Belaieff

Skapa stilen! Inred trendigt med blått och rostrött

Ny säsong – och roligt att förändra hemma. Inred med nya färger, tapeter och textilier. Arrangera stilleben med gröna växter och vackra blickfång. Inspireras för en härlig höst! Nu kan du handla inredning direkt i vår webbutik – välkommen till LEVA&BO Shopping!

 

Foto: Joachim Belaieff

Färgsätt. Att tapetsera med mönster och färg är ett lätt sätt att skapa stilen. Sedan kan du följa upp med detaljer som kuddar och prylar. Klicka på plustecknet i bilden för att handla. Välkommen till LEVA&BO Shopping!

 

LEVA&BO Shopping: Inred för höstmys! Se våra utvalda favoriter HÄR

 

Foto: Joachim Belaieff

Mixa material. Skapa spänning i inredningen med olika texturer på tyger och prylar. Att växla mellan matta, mjuka, blanka och hårda material skapar variation.

 

 

Foto: Joachim Belaieff

Drömrum. Välj olika färger till olika rum. Blått är en klassisk sovrumsfärg medan till exempel rött ger mer energi.

 

LÄS OCKSÅ: Dramatisk hemma med blått och fjädrar – bästa tipsen


Foto: Joachim Belaieff

Söta askar. Förvara småprylar i mönstrade boxar – både dekorativt och ordningsamt.

 

Foto: Joachim Belaieff

Mönstrat. Rutigt, blommigt och smalrandigt – blanda mönster men låt färgskalan harmoniera.

 

Styling Maria Löw

Assistent Annie Andersson

LEVA&BO Shopping

I LEVA&BO:s webbutik hittar du allt inom inredning. Kuddar och plädar, möbler och lampor, glas och porslin, populära varumärken och nya designers. Dessutom finns ett stort urval av tavlor i vårt konstgalleri. Vi bjuder på massor av inspiration och utvalda shoppingtips – varje dag.

Välkommen till LEVA&BO Shopping!

HANDLA SÄKERT

LEVA&BO driver webbutiken LEVA&BO Shopping med redaktionens handplockade favoriter. Shoppen erbjuder en trygg betalnings- och leveranslösning!

Betala säkert med Klarna, du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 89 kr. Köp nu!