Visste du att du kan kan handla utvalda produkter direkt i LEVA&BO:s webbutik? Klicka enkelt på plustecknen i inredningsbilderna. Välkommen till LEVA&BO Shopping!
1 av 2: Visste du att du kan kan handla utvalda produkter direkt i LEVA&BO:s webbutik? Klicka enkelt på plustecknen i inredningsbilderna. Välkommen till LEVA&BO Shopping!
Klicka på plustecknet i bilden för att handla effektfulla litografin Korp av konstnären Karl Mårtens. Välkommen till LEVA&BO Shopping!
2 av 2: Klicka på plustecknet i bilden för att handla effektfulla litografin Korp av konstnären Karl Mårtens. Välkommen till LEVA&BO Shopping!

Bästa tipsen! Så skapar du den dramatiska stilen

Inred ditt vardagsrum med en färgskala i blått, grönt och gult. Mixa detaljer med fina motiv av fåglar och fjädrar. Mörka väggar och romantiska blommor sätter stilen. Nu kan du handla inredning direkt i vår webbutik – välkommen till LEVA&BO Shopping!

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Utvald konst. Måla väggarna i en färgstark kulör och låt en stor tavla plocka upp tonerna för en storslagen stil. Här effektfulla litografin Korp målad med kolkrita och akvarell av konstnären Karl Mårtens. Tavlan är framtagen i begränsad upplaga om 175 exemplar. Mått: 80 x 80 centimeter inramad. Klicka på plustecknet i bilden för att handla. Välkommen till LEVA&BO Shopping!

 

LEVA&BO Shopping: Inred för höstmys! Se våra utvalda favoriter HÄR


Foto: Lina Eidenberg Adamo

Blomstrande. Låt blommorna ta plats. Sätt vackra fjädrar och stora kvistar i buketten.

 

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Fina fjädrar. Matcha färgen på möblerna med färgen på väggen för ett spännande uttryck – och inred med drömfina fjädrar. Här ljuvliga akvarellen Light as a feather framtagen i begränsad upplaga om 50 exemplar av konstnären Matilda Svensson. Mått: 30 x 40 centimeter. Klicka på plustecknet i bilden för att handla.

 

LEVA&BO Shopping: Hitta nya prints i olika stilar vår webbutik

 

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Mixade favoriter. Gör fina stilleben av grupperade prylar som du tycker om. Ett klassiskt inredningstips är att mixa ett udda antal detaljer, tre eller fem.

 

LEVA&BO Shopping: Fina krukor och vaser i vår webbutik

 

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Sammet & bomull. Satsa på mjuka textilier med varierade strukturer för ett levande uttryck.

 

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Flygande fåglar. Välj en vacker tapet med motiv av fåglar, det ger en romantisk och dramatisk känsla till rummet.

 

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Placera. Alla tavlor behöver inte vara upphängda. Det är fint att ställa utvalda motiv direkt på ett sidobord eller en hylla. Fantastiska litografin Skata målad med kolkrita och akvarell av konstnären Karl Mårtens är framtagen i begränsad upplaga om 290 exemplar. Mått: 41 x 56 centimeter inramad. Klicka på plustecknet i bilden för att handla.

 

LEVA&BO:s konstgalleri: Se alla tavlor av Karl Mårtens HÄR

 

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Stilleben. Gruppera prylar som du tycker om. Ett klassiskt inredningstips är att samla ett udda antal detaljer, tre eller fem.

 

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Vilt & vackert. Plocka upp detaljer från naturen, både på tavlor, tapeter och i prylar. Här har vi inrett med ägg och fjädrar.

 

LEVA&BO Shopping: Se våra utvalda favoriter i vår nya webbutik

 

Styling Maria Nordin

Assistent Claudia Losciale

LEVA&BO Shopping

I LEVA&BO:s webbutik hittar du allt inom inredning. Kuddar och plädar, möbler och lampor, glas och porslin, populära varumärken och nya designers. Dessutom finns ett stort urval av tavlor i vårt konstgalleri. Vi bjuder på massor av inspiration och utvalda shoppingtips – varje dag.

Välkommen till LEVA&BO Shopping!

HANDLA SÄKERT

LEVA&BO driver webbutiken LEVA&BO Shopping med redaktionens handplockade favoriter. Shoppen erbjuder en trygg betalnings- och leveranslösning!

Betala säkert med Klarna, du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 89 kr. Köp nu!